Emir Rüzgar
80+ Bronze
uploadları 2 katına çıkartmışlardıya bunu ne zaman kaldırcaklar bi bilginiz varmı
Allah karetsin TT'yi. upload 6 oldu diye sevinmistim, yayıncı olma hayallerimi yıktılar.31 Ekim diye biliyorum kardeşim
inşallah okadar erken değildir31 Ekim diye biliyorum kardeşim
Bende oldu galiba 8 den 24 e çıkartım şimdi 20dow 5up alıyorumuploadları 2 katına çıkartmışlardıya bunu ne zaman kaldırcaklar bi bilginiz varmı
Benim olmayan yayıncı hayallerimi yıktılar çünkü laptop yayını bırak oyunu bile açamıyorAllah karetsin TT'yi. upload 6 oldu diye sevinmistim, yayıncı olma hayallerimi yıktılar.
bende sıtrimır olcaktımAllah karetsin TT'yi. upload 6 oldu diye sevinmistim, yayıncı olma hayallerimi yıktılar.
Vayyyy zemzem reis bende 33download 5.80 upload aliyorum.Bende oldu galiba 8 den 24 e çıkartım şimdi 20dow 5up alıyorum
Vayy bea baya iyi hız ne kadar ödüyorsun aydaVayyyy zemzem reis bende 33download 5.80 upload aliyorum.
Babam ödüyor, çünkü yaşım 12 TürkTelekom aylık 105TL, ama modemin yoksa 130TL.Vayy bea baya iyi hız ne kadar ödüyorsun ayda
Yeni yılda eskiye dönmemiz lazimuploadları 2 katına çıkartmışlardıya bunu ne zaman kaldırcaklar bi bilginiz varmı
öyleyse yine iyiYeni yılda eskiye dönmemiz lazim