Waxen
80+ Silver
Dahası
Faturanız sabit ne kadar geliyor ?Arkadaşlar bitimine 10 ay kalmış TTNet ne kadar çayma üçreti talep eder
Faturanız sabit ne kadar geliyor ?Arkadaşlar bitimine 10 ay kalmış TTNet ne kadar çayma üçreti talep eder
Saolun bilgi için siz sonuc alabildiniz mi lehinizeKardeşim merhaba, hukukçu olarak sana şu bilgiyi verebilirim. Her ne kadar sen cezai şart ön gören sözleşme imzalasan da ne zaman cayarsan cay senden ceza bedeli talep edemezler. Çünkü sen tüketicisin ve karşı taraf ticari amaçla hareket eden bir tüzel kişi ve bu da senin Tüketici Hukukuna dahil olduğun anlamına geliyor.Ederlerse bile hemen e-devlet üzerinden tüketici hakem heyetine faturayı yüklemek suretiyle sana atacağım dilekçe örneğini (1 hafta önce kendim yazdım) referans alarak veya çeşitli değişiklik yaparak başvurursan lehine karar çıkacaktır ve herhangi bir ödeme yapmazsın örnek dilekçe :
En başta tarafıma okutulmadan imzalatılan genel işlem koşulu niteliğindeki sözleşme metnindeki ceza koşulunun ''Tüketicinin korunması hakkında kanun 52/4'' ve ''Abonelik sözleşmeleri yönetmeliği 23/3'' maddeleri gereği hukuki dayanaktan yoksun olması sebebiyle 'yazılmamış hükmünde' sayılmasından dolayı tarafımdan istenen bedel hukuka aykırı olup,iptali gerekmektedir. Tarafınızdan sonuç alamadığım takdirde Tüketici Hakem Heyetine başvuracağım. Ceza koşuluna bağlı bedel ve masrafların iptalini arz ve talep ediyorum
Kardeşim merhaba, hukukçu olarak sana şu bilgiyi verebilirim. Her ne kadar sen cezai şart ön gören sözleşme imzalasan da ne zaman cayarsan cay senden ceza bedeli talep edemezler. Çünkü sen tüketicisin ve karşı taraf ticari amaçla hareket eden bir tüzel kişi ve bu da senin Tüketici Hukukuna dahil olduğun anlamına geliyor.Ederlerse bile hemen e-devlet üzerinden tüketici hakem heyetine faturayı yüklemek suretiyle sana atacağım dilekçe örneğini (1 hafta önce kendim yazdım) referans alarak veya çeşitli değişiklik yaparak başvurursan lehine karar çıkacaktır ve herhangi bir ödeme yapmazsın örnek dilekçe :
En başta tarafıma okutulmadan imzalatılan genel işlem koşulu niteliğindeki sözleşme metnindeki ceza koşulunun ''Tüketicinin korunması hakkında kanun 52/4'' ve ''Abonelik sözleşmeleri yönetmeliği 23/3'' maddeleri gereği hukuki dayanaktan yoksun olması sebebiyle 'yazılmamış hükmünde' sayılmasından dolayı tarafımdan istenen bedel hukuka aykırı olup,iptali gerekmektedir. Tarafınızdan sonuç alamadığım takdirde Tüketici Hakem Heyetine başvuracağım. Ceza koşuluna bağlı bedel ve masrafların iptalini arz ve talep ediyorum
Kardeşim merhaba, hukukçu olarak sana şu bilgiyi verebilirim. Her ne kadar sen cezai şart ön gören sözleşme imzalasan da ne zaman cayarsan cay senden ceza bedeli talep edemezler. Çünkü sen tüketicisin ve karşı taraf ticari amaçla hareket eden bir tüzel kişi ve bu da senin Tüketici Hukukuna dahil olduğun anlamına geliyor.Ederlerse bile hemen e-devlet üzerinden tüketici hakem heyetine faturayı yüklemek suretiyle sana atacağım dilekçe örneğini (1 hafta önce kendim yazdım) referans alarak veya çeşitli değişiklik yaparak başvurursan lehine karar çıkacaktır ve herhangi bir ödeme yapmazsın örnek dilekçe :
Saolun bilgi için siz sonuc alabildiniz mi lehinize
Taahtüt olmadığı için içim rahat biraz netspeed en azından deneme amaçlı 2-3 ay kullanırım 50₺'ye akksiz 35mbps download 3mbps upload vermesi çok cazip geldi açıkcası.Turknet yapa alt yapısı varsa geç netspeed 1 sene kullandım ilk başlarda iyi sonra çok kötü sürekli ping giriyor film izleyemiyorsun youtube donuyor millenicom alabilirsin süper
Millenicom 35 mbps 3 dowloajd paket kullanıyorum tahahütüm yok 1 ay deneme sürümü var arkadaşın varsa kod al 2 ay bende verebilirim kodTaahtüt olmadığı için içim rahat biraz netspeed en azından deneme amaçlı 2-3 ay kullanırım 50₺'ye akksiz 35mbps download 3mbps upload vermesi çok cazip geldi açıkcası.
900 tl en az. Kullanmadığın ay kadar ücret ödüyorsun.90 Tl