Ttnet fiber altyapım var Türknet max kaç upload verebiliyor

MR Glemsi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
144
Arkadaşlar ttnet fiber altyapı var 100 e kadar indirme var biliyorum ama upload max kaç oluyor millenicom 35e6 ve 100 e 8 paketleri var adres sorgulamasında ama türknette max 4 veriyor falan diyor neden bu kadar fark var altyapına göre hız veriyoruz diyorlardı sormak istdim başka kullanan var mı ttnet altyapısı olup türknet kullanan arakdaşlar sorumu cevaplarsa sevinirim

Arkadaşlar ttnet fiber altyapı var 100 e kadar indirme var biliyorum ama upload max kaç oluyor millenicom 35e6 ve 100 e 12 paketleri var adres sorgulamasında ama türknette max 4 veriyor falan diyor neden bu kadar fark var altyapına göre hız veriyoruz diyorlardı sormak istdim başka kullanan var mı ttnet altyapısı olup türknet kullanan arakdaşlar sorumu cevaplarsa sevinirim
Türkneti arayıp sorabilirsin başka internet sağlayıcıları bu hızları veriyor sizden bu hızı almazmıyım diye sor.

Türkneti arayıp sorabilirsin başka internet sağlayıcıları bu hızları veriyor sizden bu hızı almazmıyım diye sor.
işte orda max 4 diyorda saçma geldi diğer sağlayıcı 8 verebiliyorda türknet neden bu kadar az veriyor

Türknet önermem. Aşağıda rehberime bakabilirsin. Sorularını da sorabilirsin.

@MR Glemsi,
İki firma da 4 Mbps upload veriyor, pandemi sürecinde upload değeri 2 kat artırıldı.
Kısacası şu anlık ikisi de 8 Mbps veriyor, pandemi bitince 4 Mbps'ye düşecektir. (y)

Son düzenleme:
türknet gigafiber altyapını sorgulamayı dene birde belki şanslı kişilerden olabilirsin.
evet sorguladım sanırım sabit hattan yapılıyor dediğin şey 35 e 3 85 tl dedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@MR Glemsi,
İki firma da 4 MBPs upload veriyor, pandemi sürecinde upload değeri 2 kat artırıldı.
Şu anlık ikisi de 8 veriyor, pandemi bitince 4 MBPs'ye düşecektir.
millenicom neden belirtmiyor peki sanki süresiz öyle gibi satıyorlar

Türknet önermem. Aşağıda rehberime bakabilirsin. Sorularını da sorabilirsin.
@MR Glemsi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,044
Üyeler
185,018
Son üye
aras1535
Geri