Neler Yeni

TTNET FİBER İŞKENCESİ

LEO0

80+
Bizim sokağın başında fiber var bizim binada altyapı olmadığı için bu ayın başında dilekçe vermiştim bugüne kadar en ufak adım atılmamış bugün tekrar il müdürlüğüne gittim il müdürlüğü altyapı birimiyle müşterilerin görüşmesini yasaklamış ama bir şekilde içeri girdim görüştüm daha proje bile çizmemişler ben oradayken kendilerinin değimiyle vip şikayet maili geldi benim şikayetim diyince sizin binanızla kalmıyalım sokağa komple fiber çekelim yarın gelip proje çizilsin dediler şefleri lafı bir şekilde projeyi onaylatırıza getirdi komik tarafı oradaki satış temsilcisi yan binadan 24 mbs İnterneti 15 ay taahhütlü 700 ₺ ye satmaya çalıştı :d benim size sorum bu proje onaylanması vs. kaç gün sürüyor?sokağa komple hat projesi onaylanmazsa direkler ile sadece bizim binaya getirebilirmi bunlar?

DogancanYr

80+ Silver
Sadece sizin binaya getirmeyi bırak mahallemize bile fiber getireceklerini sanmam. Evet, evet deyip başlarından sallamışlar.
Gelme vaktini Allah dışında kimse bilemez.

Hanaz

80+ Gold
Ttnet dona dona internet

brsokcu

80+ Bronze
Türk telekomun böyle bir boktanlığı var sen altyapı talebinde bulunurken sana internet sözleşmesi imzalatıyorlar. Altyapı gelecek geldiği gün şu tarifeden şu fiyat başlatalım diye. Şerefsizlikten başka bir şey değil bu. Ve emin ol valilik izin verdiği an türk telekomdan önce superonline ve kablonet gelir zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,898
Üyeler
172,926
Son üye
furkan781
Top Bottom