Neler Yeni

TTNet ile konuşsam interneti yavaşlatır mi

DeH$et

80+ Silver
Knk senin oğlun düşün gece gece bağrarak konuşuyor gülüyor küfür ediyor milleti aşağıliyor durmadan kavga ediyor sanal ortamda ne yaparsın ? Ve 1 yıla yakındır böyle
Mesaj otomatik birleştirildi:

22 kdkdkdkd adam olamadı hala sonsuza kadar da benim gözümde olamayacak
Yapılabilecek en iyi şeyi yapmaya çalışırım şuan aklıma gelmedi ama öldürmezdim herhalde

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
Knk senin oğlun düşün gece gece bağrarak konuşuyor gülüyor küfür ediyor milleti aşağıliyor durmadan kavga ediyor sanal ortamda ne yaparsın ? Ve 1 yıla yakındır böyle
Anladığım kadarıyla abim Cs lol veya valorant oynuyor. Bu oyunları bırakıp offline yani internetsiz oyunlar oynaması daha iyi olacaktır hem o kadar ses çıkarmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Melih Pekşen
Modem nedir?

Küfür listesine ttnet eklenir :)
Modem turktelekom

Yapılabilecek en iyi şeyi yapmaya çalışırım şuan aklıma gelmedi ama öldürmezdim herhalde
Annem uyumuyor adam akıllı bir insana 20defa aynı şeyi aynı günde söylesen bir kere bile yapmaz mi

Siz kaç yasindaydiniz
16 ve ondan kat ve kat zekiyim hadi zeki değilim diyelim bari beynimi kullanıyorum

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
gece gece bağrarak konuşuyor gülüyor küfür ediyor milleti aşağıliyor durmadan kavga ediyor sanal ortamda ne yaparsın ?
Hiçbir şekilde çocuğumu öldürmezdim ben. Ben olsam CS Lol vs oynatmazdım zaten. Hikayeli oyunlar oynatırdım

Modem turktelekom

Annem uyumuyor adam akıllı bir insana 20defa aynı şeyi aynı günde söylesen bir kere bile yapmaz mi

16 ve ondan kat ve kat zekiyim hadi zeki değilim diyelim bari beynimi kullanıyorum
Abin ne oynuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Melih Pekşen
Anladığım kadarıyla abim Cs lol veya valorant oynuyor. Bu oyunları bırakıp offline yani internetsiz oyunlar oynaması daha iyi olacaktır hem o kadar ses çıkarmaz
Bırakmaz ki hele arkadaşları var onlar 7/24 aktif zombinin insan hali

Hiçbir şekilde çocuğumu öldürmezdim ben. Ben olsam CS Lol vs oynatmazdım zaten. Hikayeli oyunlar oynatırdım

Abin ne oynuyor
Kanser oyun valorant aslında oynasın sıkıntı değil ama arkadaşları normal değil afersin ama yaptığım tezek hepsinden zekidir

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Bırakmaz ki hele arkadaşları var onlar 7/24 aktif zombinin insan hali
Abini bu oyunlardan kurtarmak artık imkansız kusura bakma. Ayrıca Bu oyunlar(CS LOL VALORANT) sinir de yapıyor. İnterneti yavaşlatırsanız abin daha çok bağırır belki de size saldırabilir.

DeH$et

80+ Silver
Abini bu oyunlardan kurtarmak artık imkansız kusura bakma. Ayrıca Bu oyunlar(CS LOL VALORANT) sinir de yapıyor. İnterneti yavaşlatırsanız abin daha çok bağırır belki de size saldırabilir.

Peki sen ne oynuyorsun?
Evt katılıyorum
Abimiz askere gitti mi ? Eğer gitmediyse gittiği zaman düzelir belki

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Bence sal adamı. İnterneti yavaşlatırsan daha çok küfür edip daha farklı işler yapabilir :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Melih Pekşen
Onun ruhunu alırım öyle bir şey yaparsa her an tetikteyim annem kızınca vurur filan diye anında koşup döverim dkkdkd

O adam askere giderse askerliği bitmez
Doğru uyanmayı bile bilmiyor hiçbir şey bilmiyor adam oldum sanıyor kendince

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,950
Üyeler
163,414
Son üye
Rewop