35 mbps 90 tl ödüyoruz türk telekomBir fiyatlara bakayım dedim 234 liraya 16 MBPS veriyorlar. Büyük kısmı devlete ait olmasına rağmen hiç rekabetçi değil. Firmanın özelde ettiği zararı milletten çıkarıyorlar. Hiç telekom kullanan kaldı mı? artık benim çevrede herkes türknet millenicom geçti TTNET kullanan kalmadı.
Kullanıyorum 16 mbps 60 tl ödüyorumBir fiyatlara bakayım dedim 234 liraya 16 MBPS veriyorlar. Büyük kısmı devlete ait olmasına rağmen hiç rekabetçi değil. Firmanın özelde ettiği zararı milletten çıkarıyorlar. Hiç telekom kullanan kaldı mı? artık benim çevrede herkes türknet millenicom geçti TTNET kullanan kalmadı.
evetTaahhütlüdür o
Zamlardan önce 24 ay TT taahhüt imzaladım. (Eylül 2022) 139 TL fiyata kullanıyorum. Diğer firmalarda da deneyimim oldu ama altyapıdan dolayı 30 üstünü geçmiyor. Ayrıca 1 aylık Netspeed deneyimim de yaklaşık 5-6 gün internet hiç yoktu. Ancak 4 yıl TT deneyimim de bakımdan dolayı 2-3 gün gece internet kesintisi yaşadım. TT zamlarından mutlaka altyapısını kullanan diğer sağlayıcılarda etkilenecek. Kısacası KALDI.Bir fiyatlara bakayım dedim 234 liraya 16 MBPS veriyorlar. Büyük kısmı devlete ait olmasına rağmen hiç rekabetçi değil. Firmanın özelde ettiği zararı milletten çıkarıyorlar. Hiç telekom kullanan kaldı mı? artık benim çevrede herkes türknet millenicom geçti TTNET kullanan kalmadı.
biz şuan vodafone modem kullanıyoruz fiyat şuan kaç tam bilmiyorum ama sınırsız idare ediyor hatlar TTde bizim harbi @Besim Tibuk başa gelse TTNETin turknet millenicom falan hepsi iflas ederBir fiyatlara bakayım dedim 234 liraya 16 MBPS veriyorlar. Büyük kısmı devlete ait olmasına rağmen hiç rekabetçi değil. Firmanın özelde ettiği zararı milletten çıkarıyorlar. Hiç telekom kullanan kaldı mı? artık benim çevrede herkes türknet millenicom geçti TTNET kullanan kalmadı.
O sırada 250Mbps'ye 170TL ödeyen ben1 aylık vodafone deneyimi sonrası Türk Telekom'a geçtik iyi ki geçmişiz 50 mbps için 169₺ ödüyoruz. Normalde 75 mbps 179₺ lira fakat altyapı kaldırmadığı için kullanamıyoruz