Ttnet pişmanlıktır help

Reaksiyon skoru
63
Dostlar şimdi 2020 ocakta aboneliğimi başlattım ve iş nedeniyle şehir değiştirdim şuan ikametgahımın olduğu evde de ttnet interneti var aboneliğim Elazığ da kaldı kapatmaya calıstım ama 1700 lira gibi bi fiyat çektiler 24 ay sözleşmelilerde cayma bedeli ödememe yasasının adı ne onu da sordular falan ne yapabilirim yardımcı olur musunuz lütfen

Dostlar şimdi 2020 ocakta aboneliğimi başlattım ve iş nedeniyle şehir değiştirdim şuan ikametgahımın olduğu evde de ttnet interneti var aboneliğim Elazığ da kaldı kapatmaya calıstım ama 1700 lira gibi bi fiyat çektiler 24 ay sözleşmelilerde cayma bedeli ödememe yasasının adı ne onu da sordular falan ne yapabilirim yardımcı olur musunuz lütfen

İptal değil nakil yaptıracaksın.
Eğer nakil yaptırmak yerine yeni bir abonelik başlattıysan geçmiş olsun. geri dönüşü yok.
Nakil yaptırarak oradaki aboneliği yeni adrese taşımalıydın.

Yeni adreste zaten internet var reis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu acınacak halime bile güldürdün vallahi aynısı hacı birdaha da taahütlü bişeye girmem tövbeler olsun

Geri