Yardım TTNET Playstore.com DOLANDIRICILIĞI!

Lympha

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
807
Perdigital üzerinden TTNET Playstore.com için epin aldım ve kullandım, buraya kadar hiçbir sorun yok bakiyeme yansımıştı. Ardından girip 500TL'lik Razer gold epin kodu aldığımda işlem başarıyla tamamlandı gibi bir ekran geldi ve mailime bir fatura geldi. ardından siparişlerim kısmından bu siparişlerimi görebiliceğimi söyleniyordu ekranda bende öyle yaptım ancak sayfaya girer girmez "Trying to get property of non-object (View: /data/www/resources/views/frontend/customer/orders.blade.php)" hatası aldım. Belki bakım vardır vs. dedim 2 saat bekledim ancak hiçbir değişiklik olmadı. Müşteri hizmetleri olarak 4441444 vermişlerdi bende burayı aradım ancak müşteri hizmetleri daha playstore.com un ne olduğunu bile bilmiyor, beni 3 kere aktardılar 2 kere teyit aldılar 1 saat canlı destekte beklettiler sonuç olarak hiçbir şey olmadı. ADAMLAR DAHA PLAYSTORE.COM UN KENDİ SİTELERİ OLDUĞUNU BİLMİYORLAR. 1 değil 2 değil 3 değil tam 4 farklı müşteri hizmetleriyle konuştum ancak hiçbiri bilmiyor, bildiğini söyleyen ise beni bir yere aktarıyor 1 saat telefon boş çalıyor ve en son kapanıyor. Mail attım zaten bakmıyorlar, bende dedim ki belki bakım vardır hala devam ediyordur eskiden 100tl ye kod almıştım sıkıntısız gelmişti bekleyim derken, dedim neden başka hesap denemiyorum dedim ve aynı cihaz aynı tarayıcı üzerinden oturumu kapattım ve yeni hesap aç kısmından girdim ve girdiğimde siparişler kısımı gözüküyordu o hesapta, ancak nedense benim 500TL lik razer gold aldıktan sonra siparişler sayfamda "Trying to get property of non-object (View: /data/www/resources/views/frontend/customer/orders.blade.php)" hatası belirmişti. (Evet ekranda sadece bu hata var daha hiçbir şey yazmıyor.) Adamların ne bir müşteri hizmetleri ne bir şeyi hiçbir şeyi yok ulaşamıyorum edemiyorum. Yardımcı olabilicek veya daha önceden bu durumu yaşıyan varsa yardımcı olursa sevinirim. elim kolum bağlı, sinir hastası olacam müşteri hizmetleriyle konuşmaktan hiçbiri bir şey anlamıyor bilmiyor.

Son düzenleme:
1000TL Bakiyeli 500 TL Razer gold aldığım hesabımda siparişler sekmesine girince gördüğüm:
1748536948149.webp

Daha önce alışveriş yapmadığım sıfır bakiyeli hesabımda siparişler sekmesine girince gördüğüm:
1748536992534.webp

[email protected]

buna mail atın bi hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu firma direk turktelekomun

çok garip bi arayayım bende turktelekom müşteri hizmetlerini

attım hocam valla hiçbir şekilde dönmüyorlar

öyle hocam evet ama nedense türk telekom bile böyle bir firmaya sahip olduğunu bilmiyor.
hocam gizli sekmeden girip oturumu ordan açıp denermisiniz?
olmazsa farklı tarayıcılarla denermisiniz

sitenin veri merkezinde sorun olabilir olmadı yarında deneyin ozamanda olmazsa başka çare arayacağız

çok garip bi arayayım bende turktelekom müşteri hizmetlerini

hocam gizli sekmeden girip oturumu ordan açıp denermisiniz?
olmazsa farklı tarayıcılarla denermisiniz

sitenin veri merkezinde sorun olabilir olmadı yarında deneyin ozamanda olmazsa başka çare arayacağız
denedim valla hocam gizli sekmede de aynı herşeyi denedim maalesef... uyarı yapmazsak düzeltmezler ama bence bi aramak lazım. mobil ödemeye bağlıyorum dedi şimdi 30 dakika oldu bekliyorum bakim hala

50 dakikanın sonunda bağlandım ve kendilerinin böyle birş eyin eğitimi verilmediği ve yardımcı olamayacağını söyledi ve kapattı, hiçbir türktelekom ekibi yardımcı olamıyor. nasıl bir site bu anlamadım. pişmanlık burası, aklınız varsa bir şey almayın sorun yaşarsanızda üstüne soğuk su için çünkü yapabiliceğiniz hiçbir şey bulunmuyor.

50 dakikanın sonunda bağlandım ve kendilerinin böyle birş eyin eğitimi verilmediği ve yardımcı olamayacağını söyledi ve kapattı, hiçbir türktelekom ekibi yardımcı olamıyor. nasıl bir site bu anlamadım. pişmanlık burası, aklınız varsa bir şey almayın sorun yaşarsanızda üstüne soğuk su için çünkü yapabiliceğiniz hiçbir şey bulunmuyor.
Hocam birde şu şekilde gizli sekmeden girip mobil moda alıp dener misin? Belki olur :D
1748541846765.webp

Ekler

• 1748541806897.webp
    1748541806897.webp
    82.2 KB · Hit: 16
İnstagram ya da twitter sayfaları duruyorsa oraya mesaj at daha hızlı dönüş yapıyorlar. Bende bu siteden alışveriş yaptım halada yapıyorum 1 defa banka uygulamasında yaşanan sorun sebebiyle aynı ürüne 2 defa ödeme gitti sunum yapar gibi durumu açıklayan mesajlar fotoğraflar yolladım detaylıca anlattım ama hata yok diyip parayı iade etmediler 100 lirama çöktüler :D sonrasında çok alışveriş yaptım bu anlattığım dışında bir sorun yaşamadım

Hocam birde şu şekilde gizli sekmeden girip mobil moda alıp dener misin? Belki olur :D
Alıntıyı görüntüle
denedim hocam olmuyor direkt gittim telefondanda da denedim yine olmadı o şekilde de denedim yine olmadı valla

İnstagram ya da twitter sayfaları duruyorsa oraya mesaj at daha hızlı dönüş yapıyorlar. Bende bu siteden alışveriş yaptım halada yapıyorum 1 defa banka uygulamasında yaşanan sorun sebebiyle aynı ürüne 2 defa ödeme gitti sunum yapar gibi durumu açıklayan mesajlar fotoğraflar yolladım detaylıca anlattım ama hata yok diyip parayı iade etmediler 100 lirama çöktüler :D sonrasında çok alışveriş yaptım bu anlattığım dışında bir sorun yaşamadım
mevzu çok farklı bendekinin aslında, epini aldım epin alındı ama göremiyom bu epini

instadan mesaj attım bakim inşallah dönerler

Ben de bir iki kez razer gold almıştım kod gözükmemişti Instagram üzerinden detaylıca anlatın konuyu geri dönüş yapıp çözüyorlar.

Ben de bir iki kez razer gold almıştım kod gözükmemişti Instagram üzerinden detaylıca anlatın konuyu geri dönüş yapıp çözüyorlar.
tamamdır hocam deniyelim bakalım sonucu yazarım

Son düzenleme:
yazdım, baktılar. numara istediler biz size dönücez dediler ancak 3 saat oldu dönmediler herhalde bugünü kapattık yarın numaradan aradıklarında müsait olurum inşallah. gelişmeleri buraya yazarım çok teşekkürler dostlarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,174,095
Üyeler
186,453
Son üye
mementomori113
Geri