Lympha
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 807
Perdigital üzerinden TTNET Playstore.com için epin aldım ve kullandım, buraya kadar hiçbir sorun yok bakiyeme yansımıştı. Ardından girip 500TL'lik Razer gold epin kodu aldığımda işlem başarıyla tamamlandı gibi bir ekran geldi ve mailime bir fatura geldi. ardından siparişlerim kısmından bu siparişlerimi görebiliceğimi söyleniyordu ekranda bende öyle yaptım ancak sayfaya girer girmez "Trying to get property of non-object (View: /data/www/resources/views/frontend/customer/orders.blade.php)" hatası aldım. Belki bakım vardır vs. dedim 2 saat bekledim ancak hiçbir değişiklik olmadı. Müşteri hizmetleri olarak 4441444 vermişlerdi bende burayı aradım ancak müşteri hizmetleri daha playstore.com un ne olduğunu bile bilmiyor, beni 3 kere aktardılar 2 kere teyit aldılar 1 saat canlı destekte beklettiler sonuç olarak hiçbir şey olmadı. ADAMLAR DAHA PLAYSTORE.COM UN KENDİ SİTELERİ OLDUĞUNU BİLMİYORLAR. 1 değil 2 değil 3 değil tam 4 farklı müşteri hizmetleriyle konuştum ancak hiçbiri bilmiyor, bildiğini söyleyen ise beni bir yere aktarıyor 1 saat telefon boş çalıyor ve en son kapanıyor. Mail attım zaten bakmıyorlar, bende dedim ki belki bakım vardır hala devam ediyordur eskiden 100tl ye kod almıştım sıkıntısız gelmişti bekleyim derken, dedim neden başka hesap denemiyorum dedim ve aynı cihaz aynı tarayıcı üzerinden oturumu kapattım ve yeni hesap aç kısmından girdim ve girdiğimde siparişler kısımı gözüküyordu o hesapta, ancak nedense benim 500TL lik razer gold aldıktan sonra siparişler sayfamda "Trying to get property of non-object (View: /data/www/resources/views/frontend/customer/orders.blade.php)" hatası belirmişti. (Evet ekranda sadece bu hata var daha hiçbir şey yazmıyor.) Adamların ne bir müşteri hizmetleri ne bir şeyi hiçbir şeyi yok ulaşamıyorum edemiyorum. Yardımcı olabilicek veya daha önceden bu durumu yaşıyan varsa yardımcı olursa sevinirim. elim kolum bağlı, sinir hastası olacam müşteri hizmetleriyle konuşmaktan hiçbiri bir şey anlamıyor bilmiyor.
Son düzenleme: