delirmelik yazıben 60 lira ödüyorum bu irternete türksat kullanıyorum
hayırDostum 5 mbps upload nasıl alıyorsun? Hep öyle miydi?
(herkes) olduğun altyapıda olan kişiler konusunda büyük ihtimal evet 2. olarak yatacağın saatte aramayı deneyebilirsin 2 3 saat içersinde yoğunluk olacağını sanmıyorum.Paketler ile alakası yoktur.Dediğim gibi hız konusunu çözeceklerdircoronadan dolayı az çalışanımız var diyolar açmıyolar telefonu eski 8 mbs paketinde böyle bişey yoktu sonradan oluşmaya başladı bu dehşet yavaşlık acaba herkestemi öyle yoksa sadece bendemi
Nasıl oldu? Güya 2 kat yükselecek falan diyorlardı bende hâlâ aynı.hayır
çok dedin dostum etmez okadarO hız 30 TL falan eder.
valla bilmiyorum ki hocam.aslında öncesinde de bu civarlardaydı diye hatırlıyorum ama eski ölçümü bulmam lazımNasıl oldu? Güya 2 kat yükselecek falan diyorlardı bende hâlâ aynı.
Seni mi kıracağım 20 olsun.çok dedin dostum etmez okadar
Seni mi kıracağım 20 olsun.
Bende Vodafone kullanıyorum 105 TL ye 100Mbps download 5Mbps upload alıyorum.24 mbs lik paket kullanıyorum 75 lira falan ödüyorum vodafone bu arada
kanka benim evin alt yapı desteklemiyor bende alacaktım daBende Vodafone kullanıyorum 105 TL ye 100Mbps download 5Mbps upload alıyorum.
Benim buraya geçen sene çektiler gayet memnunum normalde 100mbps paket 145 TL,altyapı biraz daha iyi olduğu için 105 TL ödüyorum.kanka benim evin alt yapı desteklemiyor bende alacaktım da