Merhaba değerli arkadaşlar, 1 ay öncesinde hatta 1 senedir 31 Mbps kullandığım TürkNet Internetin'de 1 haftadır sorunlar olmaya başladı. Kablo problemi asla değildir kablomu. Utp CAT6 ile hatta gelen ekleri boncuklama ile ekledim bantla bile eklemedim. Hat değerlerim interneti sorunsuz kullandığım zamanlarla aynı hiçbir değişen değer yoktur. Belirli saatler arasında Ping'imin düşük olmasına rağmen çok yavaş dalgalanmalı bir bağlantıya sahibim. Sürekli arıza kaydı açmama rağmen. Telekom ekipleri sorunu benim üstüme atıorlar. Ama yemiyorum elektrikçi olduğum için SNR değerlerini ve de atteunation değerlerini çok iyi bilirim. Bugünde TürkNet ekiplerinden biri arayarak doğu şiveli bir kişi benimle telefonda inatlaşıyor. Beni ***** yerine koyup SNR değerlerini fizik kurallarından bahsedior. Bir de bilgiasayar mühendisiymiş miş. Daha doğru düzgün kullanamıor ingilizceyi Türkçe açıklamaya çalışıyorr. Böylelerini işe aldıklarını şaşırıorum. Benim derdimi çözüm bulacağına daha Türk Telekom'u desteklior. Neyse, Ankastre'den gelen 2 tane kabloyu benim CAT6'daki farklı renklere bağlayarak modemi giren Jack'ı dahi yeniledim CAT6 pensesi ile yani müdehale etmezlerse en son seçenek ankastreyi müdehale etmem olacak. Krone ile çakarım bu sefer kabloları eksiz şekilde. Kafamı acayip attırdılar. Neredeyse ne var ne yok kıracaktım. Düşüncelerinizi bekliorum.