TTnet'den Çıkıp TurkNet'e Geçtim

Reaksiyon skoru
119
Beyler adsl ttnet vardı 9mbi geliyordu ve hiç stabil değildi. Turkneti aradım ve vdsl e geçtim Vallahi Cumartesi akşamı internetten siparişini verdim yani kayıt oldum falan sonra pazartesi akşamı adam interneti açtı çarşamba günü modemim kargodan geldi bu arada 40 tl kuruluma 370 tl modeme ödedim ve şuan 85 TL'ye 35 mbit çok güzel alıyorum ayriyeten 5.70 upload var efsane .ok şiddetle öneririm.

Beyler adsl ttnet vardı 9mbi geliyordu ve hiç stabil değildi. Turkneti aradım ve vdsl e geçtim Vallahi Cumartesi akşamı internetten siparişini verdim yani kayıt oldum falan sonra pazartesi akşamı adam interneti açtı çarşamba günü modemim kargodan geldi bu arada 40 TL kuruluma 370 TL modeme ödedim ve şuan 85 TL'ye 35 mbit çok güzel alıyorum ayriyeten 5.70 upload var efsane .ok şiddetle öneririm.
Turk.net çok iyi değil ama TTNET'e 1000 basacağı kesin :D

Beyler adsl ttnet vardı 9mbi geliyordu ve hiç stabil değildi. Turkneti aradım ve vdsl e geçtim Vallahi Cumartesi akşamı internetten siparişini verdim yani kayıt oldum falan sonra pazartesi akşamı adam interneti açtı çarşamba günü modemim kargodan geldi bu arada 40 TL kuruluma 370 TL modeme ödedim ve şuan 85 TL'ye 35 mbit çok güzel alıyorum ayriyeten 5.70 upload var efsane .ok şiddetle öneririm.
Turknet de aşırı iyi değil ama TTNET'i yerden yere vurur :D
Başlıkta dolayı kahkaha emojisi attım yanlış anlama 😂

Yeni Instagram terimleri doğmuş. "Nası bi kral". Kesin Insta'dan çıkmadır.

Net speed de iyi 16mbps aldım 16 nında 16sı tam bazen 15 oluyoda olsun (türktelekomun 1mbps (80kb/sn) internetini kullanan biri olarak çok iyi)

Sorması ayıp senin altyapın 35 desteklediği için mi? Ben sorguladığımda 100e kadar diyor ama orada 100 yazıp 20-30 alacağım diye korkuyorum.

Lütfen bu algıdan çıkın artık. Sadece siz değil Tüm Toplum.
ADSL'den VDSL'e geçerseniz tabii ki internetiniz daha fazla düzelecek/iyileşecektir. Bunun Türk Telekom veya TurkNet ile bir ilgisi yok sizin ADSL Yerine VDSL Kullanmanızla ilgisi var.
Siz şu an Türk Telekom'dan devam etseydiniz de benzer hızlara kavuşacaktınız TurkNet veya Millenicom'a geçseniz de. Aradaki tek fark oyunlardaki ping değerleri olacak.
TurkNet yerine Millenicom almanız daha iyi olurdu bu arada.
Sorması ayıp senin altyapın 35 desteklediği için mi? Ben sorguladığımda 100e kadar diyor ama orada 100 yazıp 20-30 alacağım diye korkuyorum.
100'e kadar diyorsa çok büyük ihtimal fiber vardır. Fiber ise 100Mbps üzerinden 20-30 Almanız teknik sorunlar dışında mümkün değil.

Lütfen bu algıdan çıkın artık. Sadece siz değil Tüm Toplum.
ADSL'den VDSL'e geçerseniz tabii ki internetiniz daha fazla düzelecek/iyileşecektir. Bunun Türk Telekom veya TurkNet ile bir ilgisi yok sizin ADSL Yerine VDSL Kullanmanızla ilgisi var.
Siz şu an Türk Telekom'dan devam etseydiniz de benzer hızlara kavuşacaktınız TurkNet veya Millenicom'a geçseniz de. Aradaki tek fark oyunlardaki ping değerleri olacak.
TurkNet yerine Millenicom almanız daha iyi olurdu bu arada.

100'e kadar diyorsa çok büyük ihtimal fiber vardır. Fiber ise 100Mbps üzerinden 20-30 Almanız teknik sorunlar dışında mümkün değil.
Ben Türk Telekoma 24 mbps için 105 lira öderken açık açık kazıklanıyorum, taahhütün bitmesine az bir süre kaldı, fiber var, bana internet sağlayıcısı önerir misiniz? ve sizce kaç hız alırım fiber var ise çünkü türknet sitesinde adres girdiğimde 100mbps ye kadar diyordu.

Ben Türk Telekoma 24 mbps için 105 lira öderken açık açık kazıklanıyorum
Ben de 100Mbps VDSL2 Kullanıyorum TV Hizmeti dahil 186TL Ödüyorum. Evet pahalı maalesef.
ve sizce kaç hız alırım fiber var ise çünkü türknet sitesinde adres girdiğimde 100mbps ye kadar diyordu.
Eğer paket ismi olarak FİBER 100 Yazıyorsa fiberdir zaten. Millenicom rahatça alabilirsiniz. TurkNet'ten çok daha iyiler. En azından boş beleş reklam yapmıyorlar.
Millenicom'dan 100Mbps alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,078
Üyeler
188,362
Son üye
dijvar
Geri