Neler Yeni

Türk Telekom Rezaleti!

AustinYellowM4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Salih Şeker
Ben 90tl'ye Superonline'dan 35Mbps alıyorum.

Nasıl mı? Çıkacağım bu firmadan başka ISS ye geçeceğim dedim ondan sonra böyle yaptılar.
Evet benim kuzenimde öyle yaptığında internet hızını arttırmışlardı.İşte benim yaşım tutmadığı için tek başıma iş yapamıyorum.

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,607
İsim
Özgürcan
Evet farkındayım hatta kendi kendime neden bu kadar uygun dedim. Şartları okuduğumda boyle yazmıyordu o yüzden geçtim.
sımdı 12 den 24 gectın sonra tekrar 12 gecmıssın taahhüt olayı ne oldu 2 yıl sıfırlandı mı eskı taahhüt gunun devam mı edıyor taahhüt bıtmesı yakınsa ya baska guzel tarıfe gecersın ben 90 veay 95tl 35d 5u alıyorum baska fırmalarda daha ucuzada alabılırsın ama dedıgım gıbı altyapıyı arastırman lazım komsularına mahalleye bıle sorabılırsın

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna

AustinYellowM4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Salih Şeker
sımdı 12 den 24 gectın sonra tekrar 12 gecmıssın taahhüt olayı ne oldu 2 yıl sıfırlandı mı eskı taahhüt gunun devam mı edıyor taahhüt bıtmesı yakınsa ya baska guzel tarıfe gecersın ben 90 veay 95tl 35d 5u alıyorum baska fırmalarda daha ucuzada alabılırsın ama dedıgım gıbı altyapıyı arastırman lazım komsularına mahalleye bıle sorabılırsın
Eski taahhütden devam edeceğim.Taahüt bittiği gün değiştireceğim.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Aga birincisi pakete geçme başvurusundan sonra direk olarak geçiş yapılmıyor. seni arıyorlar önce altyapın kaldırıyor mu bakıyorlar. sonra kampanya detaylarını iki saat boyunca okuyorlar sen veya baban evet onaylıyorum dediğiniz anda o ses kaydı alınır arşivlenir sözleşme onayı olarak bak bu adam onay verdi diye.
İkincisi daha eylülün başında 6 ay aradan sonra 50Mbps pakete geçtim ve o bahsettiğim sesli imza görüşmesinin ses kaydı da bende var az önce dinledim diyor ki erişim ücreti kampanya dahilinde değildir, kampanya ücretine ek 10 tl erişim ücreti faturanıza eklenecektir. Bunu ciddi ciddi söylüyorlar.

Neden erişim ücreti alıyorlar eğer senin ev telefonun varsa almazlar yoksa senin bağlı olduğun saha dolabına atanmış telefon numarasına seni de eklerler senin internet hizmeti aldığın telefon numarası bağlı olduğun saha dolabının numarasıdır bu yüzden o parayı ödersin.

bitti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynı kampanya içerisinde hız, kota vb. değişiklikler taahhüt etkilemez.

@Furkan Aslan yeterli mi reis .d

T.P.G.

80+ Titanium
Aga birincisi pakete geçme başvurusundan sonra direk olarak geçiş yapılmıyor. seni arıyorlar önce altyapın kaldırıyor mu bakıyorlar. sonra kampanya detaylarını iki saat boyunca okuyorlar sen veya baban evet onaylıyorum dediğiniz anda o ses kaydı alınır arşivlenir sözleşme onayı olarak bak bu adam onay verdi diye.
İkincisi daha eylülün başında 6 ay aradan sonra 50Mbps pakete geçtim ve o bahsettiğim sesli imza görüşmesinin ses kaydı da bende var az önce dinledim diyor ki erişim ücreti kampanya dahilinde değildir, kampanya ücretine ek 10 TL erişim ücreti faturanıza eklenecektir. Bunu ciddi ciddi söylüyorlar.

Neden erişim ücreti alıyorlar eğer senin ev telefonun varsa almazlar yoksa senin bağlı olduğun saha dolabına atanmış telefon numarasına seni de eklerler senin internet hizmeti aldığın telefon numarası bağlı olduğun saha dolabının numarasıdır bu yüzden o parayı ödersin.

bitti.

Bu yazıdan kaç dolar kazandın?

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,607
İsim
Özgürcan
yok hayır 24 gecıs yapmıs ya belkı taahhüt yenılenmıstır dıye sonra eskıye donunce hala yenı taahhüt gununde devam etmesı hos olmaz onun ıcın dedım

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler

AustinYellowM4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Salih Şeker
İkincisi daha eylülün başında 6 ay aradan sonra 50Mbps pakete geçtim ve o bahsettiğim sesli imza görüşmesinin ses kaydı da bende var az önce dinledim diyor ki erişim ücreti kampanya dahilinde değildir, kampanya ücretine ek 10 TL erişim ücreti faturanıza eklenecektir. Bunu ciddi ciddi söylüyorlar.

bitti.

Yalnız bu olaylar babamın beni onaylaması ses kaydı değil çünkü bu olaylar uygulama üzerinden gerçekleşti

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
ya donanım arşivi forumdaki 80+ gold ve üzeri kişilere iş teklifi sunsunlar günlük 2 dolar kazanalım nası fikir.

Yalnız bu olaylar babamın beni onaylaması ses kaydı değil çünkü bu olaylar uygulama üzerinden gerçekleşti
onay alınıyor aga. online işlem'den gerçekleşse bile onayın var dimi sesli sessiz. ayrıca o kampanya detayları olarak yazıyor. loş bir şekilde bir buton var oradan kampanya detaylarına bakmadın mı ?

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
Dostlar yaklaşık 1 ay önce Türk Telekom Online İşlemler'e fatura ödemek için girmiştim.Uygulamaya giriş yaptığımda önüme bir kampanya geldi, paketiniz 92,50 TL'ye 24 Mbps Hızında İnternet ile değiştirmek için tıklayınız yazıyordu.O zaman da internet hızım 12 Mbps olduğundan dolayı babama'da söyleyerek ve gerekli açıklamaları okuyarak onayladım.Ve şuan Online İşlemlere tekrar girdiğimde faturanın 104.90 TL olduğunu gördüm.Müşteri hizmetlerini aradığımda ise Online İşlemlerden bir şey yapamadıklarını söylediler ve ben Tekrardan bütçemi aştığı için 12 Mpbs paketine geçtim.Diyeceklerim bu kadar arkadaşlar kimseye Türk Telekom'u tavsiye etmiyorum.Çok fazla internet sağlayıcısı var onlara bakın derim.İyi forumlar.
Hep böyle sorunlar görüyorum ama hiç yaşamadım garip :/

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Gözünü seveyim bi online işlem uygulamasına girip bakar mısın kampanya detayları kısmında ALO PAKET KONUŞTUKÇA ÖDE veya Erişim ücreti gibi bişey yazıyorsa o 10tl erişim ücretidir.
En basit yolu faturalarına gir. oradan geçmiş faturana bak. orada erişim hizmeti ücreti yazması lazım. normalde de ödüyordun.

Top Bottom