Neler Yeni

Yardım TUHAF SORUN!!!!!

Nôze

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Emre Fırat
Arkadaşlar anakartı servise gönderdim jak arızası vardı geçen servisten geldi ekran kartını takınca ötüyor görüntü vermiyor ekran kartı başka bilgisayarda çalışıyor.. eski ekran kartımı takınca görüntü alıyorum ama RX580den görüntğ alamıyorum.. MSI H310M PRO VD PLUS ANAKART

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,609
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
BIOS sıfırlayın, olmazsa BIOS güncelleyin. Yine devam ederse direkt servise gönderin, çünkü bu forumda çözülecek gibi bir sorun değil maalesef.

BALANCE

80+ Bronze
Arkadaşlar anakartı servise gönderdim jak arızası vardı geçen servisten geldi ekran kartını takınca ötüyor görüntü vermiyor ekran kartı başka bilgisayarda çalışıyor.. eski ekran kartımı takınca görüntü alıyorum ama RX580den görüntğ alamıyorum.. MSI H310M PRO VD PLUS ANAKART
İlk önce, güncellemeni tavsiye ederim. Kullandığın aynı anakart’tan bendede vardı.
Güncelleme yapınca sorun çözülmüştü.​

Valkry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Hasan TEKİNER
Bios güncellemesi çözecektir sorunu

Nôze

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Emre Fırat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar servis son sürümüne güncelledik dedi. ilginç tarafı bütün ekran kartları çalıştı sadece rx580i görmüyor (elimde 5 tane ekran kartı var)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bios ayarlarından default yaptım yine sorunum çözülmedi bios güncellemeyi deneyeceğim.

Nôze

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Emre Fırat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom