Neler Yeni

🔥 TÜİK Aralık ayı enflasyonu açıklandı! Memur ve emekliye zam!

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,987
İsim
Burak Karadağ
TÜİK, aralık ayı enflasyon verilerini açıkladı. Enflasyon aralıkta yüzde 1,18 arttı, 2022'nin tamamında yüzde 64,27 olarak gerçekleşti. Bu verinin açıklanmasıyla memur ve emeklilerin alacağı zam oranı da belli oldu.

MEMURA YÜZDE 16,47 ZAM​

Enflasyon verileri sonrası memur ve memur emeklileri ocakta toplam yüzde 16,47 zam almaya hak kazandı. SSK ve Bağ-Kur emeklileri ise yüzde 15,40 zam alacak.

REFAH PAYININ AÇIKLANMASI BEKLENİYOR​

Milyonlarca insanın gözü şimdi ise refah payına çevrilmiş durumda. Memur ve emekli maaşlar, belirlenen zam oranının üzerine eklenecek refah payı ile son halini alacak.

ERDOĞAN, "ZENGİNLİĞİMİZİ HER KESİME YANSITMAKTA KARARLIYIZ" DEMİŞTİ​

KAYNAK

7657685.jpg

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,154
İsim
Kadir
Bu sadece enflasyon farkı için gelecek zam bu oranla seçimi kazanamayacağını biliyordur bence ek zam %99 gelecektir totalde memur zammının %40 altında olmayacaını düşünüyorum

PokemonTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Salih ÇARDAK
Bu sadece enflasyon farkı için gelecek zam bu oranla seçimi kazanamayacağını biliyordur bence ek zam %99 gelecektir totalde memur zammının %40 altında olmayacaını düşünüyorum
Memurdan oy almıyor ki, umrunda olmaz.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,154
İsim
Kadir
Memurdan oy almıyor ki, umrunda olmaz.
tanıdığım memurların önemli bir kısmı hükümeti destekliyor bir çoğu %16 zamdan memnun olmaz. Refah payı da eklenecek bu arada kesin olarak %25 civarı.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,884
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
%16 mı? :kekw:

Bu Ne Diyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
emre can
TÜİK, aralık ayı enflasyon verilerini açıkladı. Enflasyon aralıkta yüzde 1,18 arttı, 2022'nin tamamında yüzde 64,27 olarak gerçekleşti. Bu verinin açıklanmasıyla memur ve emeklilerin alacağı zam oranı da belli oldu.

MEMURA YÜZDE 16,47 ZAM​

Enflasyon verileri sonrası memur ve memur emeklileri ocakta toplam yüzde 16,47 zam almaya hak kazandı. SSK ve Bağ-Kur emeklileri ise yüzde 15,40 zam alacak.

REFAH PAYININ AÇIKLANMASI BEKLENİYOR​

Milyonlarca insanın gözü şimdi ise refah payına çevrilmiş durumda. Memur ve emekli maaşlar, belirlenen zam oranının üzerine eklenecek refah payı ile son halini alacak.

ERDOĞAN, "ZENGİNLİĞİMİZİ HER KESİME YANSITMAKTA KARARLIYIZ" DEMİŞTİ​

KAYNAK

Alıntıyı görüntüle
bi memur olarak konuşuyorum ve lanet okuyorum, şuan 8500tl maaş alıyorum ne yemek parası ne yol parası var, asgari ücretle aynı ücrete yaklaştırıyorlar iyice, 2015 de asgari ücret 1000 tl iken memur maaşı 2500 tl idi bu gidişle açlıktan ölücez

majorw0w

80+ Silver
Kesinlikle iyileştirme bekliyorum. Memur ile asgarî ücret esitlendi. Yüzde 30 civarı en azından bekliyorum.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yemeyin bizi be zaten bir bizi yiyorsunuz birde paraları

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Açıklanacak olan refah payı ne zaman açıklanacak acaba. Gün için demi ileriki tarihlerdemi.

Top Bottom