Neler Yeni

TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ KARARINA İTİRAZ VE DAVA

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Samed
Merhaba, aldığım firmanın adını vermeden sorunumu anlatacağım. iPhone 11 cihaz aldık 2022'de. Cihazın ekran sürekli sıkıntı çıkıyordu bunun için 5 defa servise gittim 3 defa ekran değişimi yaptılar. En son gidişimde sorunsuz dediler ben de tüketici hakeme başvurdum.Değişim kararı vermişler galiba tebligat vs hiçbir şey gelmedi bize. Firma da itiraz etmiş ve dava olarak gözüküyor şuan. Ön inceleme adı altında. Telefonu ben tanıdığım birine verdim ama dava vs uğraşmak istemiyorum bundan en kolay nasıl sıyrılırım. Bir de bana masraf vs çıkar mı ? Telefon yenisi falan istemiyoruz dava işiyle uğraşmak istemiyorum. Şehirdışında da olabilirim dava günü. Lütfen sadece bilenler cevaplasın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Fatih
Dava konusu telefonu devrettiğinizi belirtmeniz lazım. Süresi içinde cevap dilekçesi yazıp, mahkemeye vererek durumu bildirin.
Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla, dava açılmış ve ön inceleme aşamasında. Aslında firma ile görüşülüp halen anlaşabilirsiniz.
Hiçbir eylemde bulunmaz, sadece beklerseniz de davadan masraf çıkar. Tebligat masrafı, posta masrafı, karşı vekalet ücreti gibi. Şehirdışında olmak maalesef dava dosyaları için pek de geçerli bir mazeret sayılmaz. Hakim yokluğunuzda incelemesini yapar.
Saygılarımla...
(Evet ünvan belirtmiyorum, hukukçuyum.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Samed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Firmayla nasıl görüşebilirim genel merkezi mi arayayım turuncu logolu teknoloji firması her yerde olan

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Fatih
Firmayla nasıl görüşebilirim genel merkezi mi arayayım turuncu logolu teknoloji firması her yerde olan
Genel merkezi de arayabilirsiniz. Avukatları vardır kesin. Onlara da ulaşmayı deneyebilirsiniz.
Tavsiyem her halükarda, dosyaya bir dilekçe sunmanız yönünde, 2 haftalık süresi geçmeden. Ancak takdir sizin.
Dediğiniz gibi hızlı bir şekilde süreçten çıkamazsınız.
Saygılarımla, karar sizlerin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,467
Üyeler
163,501
Son üye
durumda
Top Bottom