Davanı aç. Anında sonuçlanır zaten.tüketici hakem heyeti kararıyla bana para iadesi yapması gereken betaplus firması itiraz süresi dolmuş olmasına rağmen itiraz edeceğiz diyerek beni oyalıyor ne yapmam gerekiyor dostlar
Davanı aç. Anında sonuçlanır zaten.
ne davası açmam gerekiyorHiç acıma dava aç
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alt tarafı bir ürünün bile iadesini yapmayan firmadan ne beklersin ki.
Şöyle bir haber buldum. Geri ödeme süresini bitmesini bekleyin sonra icra başlatın.ne davası açmam gerekiyor
Bilgim yok ama araştırman gerek birde avukat tutarsan daha iyi olabilir.ne davası açmam gerekiyor
teşekkürler sanırım pazartesi günü iade etmezlerse en yakın icra müdürlüğüne gideceğimŞöyle bir haber buldum. Geri ödeme süresini bitmesini bekleyin sonra icra başlatın.
![]()
İade kararına uymayan satıcıya icra gönderin
TÜKETİCİNİN ve Rekabetin Korunması Genel Müdürü Özcan Pektaş, Tüketici Hakem Heyeti’nin para iadesi kararı vermesine rağmen buna uymayan firmalara karşı hiç...www.hurriyet.com.tr
![]()
Tüketici Hakem Heyeti Kararına Firma Uymuyor
Tüketici Hakem Heyeti Kararına Firma Uymuyor * Öncelikle şunu belirteyim sitenize yeni üye oldum eğer sorumu yanlış yerde soruyorsam özür dilerim benim sıkıntım ayıplı hizmet aldığım internet dağıtım firması Türknet'i Tüketici Hakem Heyetine verdim ve tahhüt cezası ödemeden sözleşmemi tek...www.hukuki.net
İade süresinin bitmesini bekle. Rica ederim.teşekkürler sanırım pazartesi günü iade etmezlerse en yakın icra müdürlüğüne gideceğim
İtiraz süresini diyorum.iade süresi var mı bilmiyorum itiraz süresi var bildiğim 15 gün kadar
tüketici hakem heyeti kararıyla bana para iadesi yapması gereken betaplus firması itiraz süresi dolmuş olmasına rağmen itiraz edeceğiz diyerek beni oyalıyor ne yapmam gerekiyor dostlar
buraya yazmıştım geçenlerdeHocam olay ne merak ettim.