Tulpar Oyuncu Koltuğu Alınır Mı?

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
11,874
Arkadaşlar elime para geçince artık emektar koltuğumu değiştirmek istiyorum :D
Aklımda bu koltuk var,
Bu koltuğu inceleyenler olmuş youtube da,

Sorum şu, bu koltuk alınır mı?? bütçem çok yok 500 600 TL civarı koltuk arıyorum.
Birde sorum olacak, herhangi bir koltukta 4 5 saatten fazla oturunca ağrı yapması normalmi? yoksa konfordan dolayımı?
Öneri yapan cevap veren herkese teşekkürler.

Arkadaşlar elime para geçince artık emektar koltuğumu değiştirmek istiyorum :D
Aklımda bu koltuk var,
Bu koltuğu inceleyenler olmuş youtube da,

Sorum şu, bu koltuk alınır mı?? bütçem çok yok 500 600 TL civarı koltuk arıyorum.
Birde sorum olacak, herhangi bir koltukta 4 5 saatten fazla oturunca ağrı yapması normalmi? yoksa konfordan dolayımı?
Öneri yapan cevap veren herkese teşekkürler.
Kankam bende bunu almayı düşündğm ama yastık hem koparmış gibi duruyo kalitesiz gibi

Malzeme kalitesi çok iyi durmasada rahat gibi görünüyor ki incelemeler de bunu söylüyor.

Kanka koltuk diazynı pek uzun boylulara hitap etmiyor gibi. 1.85 veya altıysan al bence o kadar rahatsız edici bir koltuk olacağını sanmıyorum. Diğer soruna gelirsek o kadar uzun süre oturmak asla sağlıklı değil bir koltukta. Kıçın ağrısa da uyuşsa da yeridir :)

Kanka koltuk diazynı pek uzun boylulara hitap etmiyor gibi. 1.85 veya altıysan al bence o kadar rahatsız edici bir koltuk olacağını sanmıyorum. Diğer soruna gelirsek o kadar uzun süre oturmak asla sağlıklı değil bir koltukta. Kıçın ağrısa da uyuşsa da yeridir :)
Zaten boyum 1.68 1.70 arası kral :D teşekkürler cevabın için.

Valla istersen kuş tüyüne otur 4 5 saat sonra kalça ağrır ama pahalı olanlarda 8 9 saatte ağrır öyle düşün

Bende bunu hak edecek kasa yok valla ben otursam koltuğa yazık

Bu koltuğa da sığmadım, ofis koltuklarına yönelmeni öneririm. ''Gaming'' olunca fiyatlar uçuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,816
Üyeler
184,056
Son üye
FreegMaan
Geri