Neler Yeni

Tulpar Oyuncu Koltuğu Alınır Mı?

LahmatsuDcr

80+ Silver
onun yerine boyuna uygun bir ofis sandalyesi al sırf oyuncu ibaresi yüzünden fiyatını arttırıyorlar ben de alıcaktım onun yerine bir ofis sandalyesi aldım 500 tl ye çok memnumun istersen benim dediğimi yapabilirsin.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Bu koltuğa da sığmadım, ofis koltuklarına yönelmeni öneririm. ''Gaming'' olunca fiyatlar uçuyor.
Max 500TL ye önerebileceğin rahat uzun kullanımda sorun yaratmayacak koltuk varmı?
Zayıfım ve 1.68 1.69 civarı bir boydayım. Bu koltuktan daha iyisini bulamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkinci el bakar mısın çünkü inanılmaz rahat şeyler çıkabiliyor
İstanbuldan birkaç tane örnek ilan atarmısın 2. el temiz sorunsuzsa neden olmasın.

Ben Rex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,182
İsim
Utku Tuncer
Ergonomik olsun diyorsan herhangi bir koltuk alıp oval kalça yastıklarını altına koyup oturabilirsin. Ben valla öyle yapıyom oyuncu koltuğu alıcağıma stock fanımı atarım bitane sıvı soğutma alırım.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Ergonomik olsun diyorsan herhangi bir koltuk alıp oval kalça yastıklarını altına koyup oturabilirsin. Ben valla öyle yapıyom oyuncu koltuğu alıcağıma stock fanımı atarım bitane sıvı soğutma alırım.
Valla öylede düşündüm de en iyisi rahat 2 3 sene idare edecek bir koltuk almaya karar verdim. Max 500 TL çıkabilirim incelemelerinde de alanlar memnun duruyor. Bakalım daha iyisi çıkmazsa bunu alacağım bir kaç aya sanırım.

Beren

80+ Gold
Max 500TL ye önerebileceğin rahat uzun kullanımda sorun yaratmayacak koltuk varmı?
Zayıfım ve 1.68 1.69 civarı bir boydayım. Bu koltuktan daha iyisini bulamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İstanbuldan birkaç tane örnek ilan atarmısın 2. el temiz sorunsuzsa neden olmasın.
Oyunları nasıl oynarsın yayılarak gamepadle mi yoksa klavye mouse mu

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Oyunları nasıl oynarsın yayılarak gamepadle mi yoksa klavye mouse mu
Klavye mousle. oturduğum yer aslında rahat ağrı yapmayacak beliminde rahat olacağı bir koltuk olsa güzel olur.
CSGO çok fazla oynuyorum, sürekli koltukta hareket halindeyim, bir rahat edemiyorum çok kötü bir koltuk kullandığım şuan :(.

Beren

80+ Gold
Klavye mousle. oturduğum yer aslında rahat ağrı yapmayacak beliminde rahat olacağı bir koltuk olsa güzel olur.
CSGO çok fazla oynuyorum, sürekli koltukta hareket halindeyim, bir rahat edemiyorum çok kötü bir koltuk kullandığım şuan :(.
Hmm biraz komik gelebilir ama berber koltuğu önerecektim ama cs çok oynuyormuşsun o zaman gaming koltuklara bak

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hmm biraz komik gelebilir ama berber koltuğu önerecektim ama cs çok oynuyormuşsun o zaman gaming koltuklara bak
Yemek masası sandalyesi kullanıyorum tam olarak bir f/p😀

NhympexS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Emre Ak
plaj sandalyesi var mis gibi f/p (çaldım plajdan)

Top Bottom