Metehan_03
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Yaklaşık 1 ay kadar önce @EnverPasha'nın önerisine güvenerek almış olduğum Tulpar T7 V20.2 model laptop hakkında bir inceleme konusu açmak istedim . Öncelikle herkes gibi benim de bir Monster ön yargım vardı bunun sebebi hem internette gördüğüm Monster marka laptopların çokça kötülenmesi hemde bu kötülemelerin bazılarının çevremde de yaşanmasıydı ama sonradan anladım ki her şey model seçmede bitiyor. Şimdi gelelim asıl konuya Laptop yaklaşık 1 aydır cayır cayır çalışıyor şuana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım fakat bazı oyunları oynarken ekran kartı sıcaklığı fazla gibiydi , bunun olması normal tabi hem laptopun sınırlarını görmek için oyunları en yüksek grafik kalitesinde oynuyordum , hem de laptop sonuçta ısınması gayet doğaldı. Kullandığım süre boyunca R6 , Cold War , PUBG , AC Odyssey gibi oyunları bana yüksek kalite ve yüksek fpsde takılmadan , FPS drop yaşatmadan oynattı. Oyun oynarken yaşadığım tek sorun Çevre Birimleri (ağaçlar , çimenler , kayalar) yüklenirken görüntüyü arada sırada kaydırıyor veya bozuyor olmasıydı . Tabii ki bu sorunda Çevre Birimleri grafiklerini yüksekten ortaya indirdiğimde çözüldü. Kısacası oyun tarafında sorunsuz sayılı laptoplardan biri olduğunu bana kanıtladı . Laptopla ilgili diğer bir gözüme çarpan niteliği ise işlemci ve ekran kartı arasında hiç darboğaz yaşanmaması oldu; 2 , 3 gün aralıksız kapatmayıp kullanılması , açık kalması gereken durumları da yaşadım. Bu günlerin sonunda sadece fanlar kendilerini biraz sesli çalıştırdı onun dışında laptop ilk açtığım günkü gibi çalışmaya devam ediyordu . Kısacası dostlar bu yazıyı bir nevi Monster markasına olan önyargıları kırma adı altında yazıyorum , eğer monster marka laptop kullanan varsa onların da deneyimlerini merak ediyorum . İyi forumlar.