Yardım Monster Tulpar T7 alınır mı?

Kullananlara sor onu. Çinden bi laptopun sadece üstüne marka basıp kâr yapılan laptopu tercih edin ozaman.
Kasadan çok sorun yaşanıyordu üretici firma clevoydu şuanda clevoyu değiştirdiler farklı bir firma üretim yapıyor ismini unuttum. Bir araştırın isterseniz.

Laptop iyiyse isterse kuzey antartikada yapılsın. Sonuçta iyi ürün iyi üründür. Fason üretim muhabbetine girmeyeceğim şuan ucuz ürün kullanıyorsanız fason üretim sayesinde. Ayrıca zaten kullandığınız o sözde markaları ürünlerin %95' i çinden çıkıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O güzel ona laf etmedim ki
Tmm hocam ne diyeyim haklısınız. Ama acer alsın bence.

Monster alma diyenlere kızgınım, o fiyata monster alma diyenlere ise <3
Thin msi yerine monster tercih ederim. Msi thinlerde ne tip var nede adam gibi soğutma. 16000 TL'ye 3060lı leopard bulursanız hemen alıyim :)

Bütçen yeterse buna da bakabilirsin
Hocam 8000 tl bütce ile çıktım yola daha fazla zorlamıyim bence 😂 ayriyeten bu omenlerde tip denen bişey yok çok meymenetsiz geliyor bana.

Thin msi yerine monster tercih ederim. Msi thinlerde ne tip var nede adam gibi soğutma. 16000 TL'ye 3060lı leopard bulursanız hemen alıyim :)

Hocam 8000 TL bütce ile çıktım yola daha fazla zorlamıyim bence 😂 ayriyeten bu omenlerde tip denen bişey yok çok meymenetsiz geliyor bana.
Yani Ryzen 9 5900HX ve 3070 nerde 3060 falan nerde tabii yine siz bilirsiniz.

İntel yanlısı bir site...
1628324277946.png

1628324286207.png

Eski modelleri öyledir. Ama yenilerinin testlerine bakın sıcaklık iyi bence.
FX serisi laptop kullandım. Isınma sorunu yaşamadım. Hissetmedim yani güzel tasarlanmış FX serisi gayet memnun kaldım TUF FX sorun yaşatmaz bence hele rakibi Monster'sa.

Anlatamıyorum ki reis motto olmuş bu monster ısınıyor lafı. Aşağıda linkledim monster işlemci ortalama 83 derecelerde hemde 10. Nesil 11. Nesil dahada az ısınıyor acer işlemcisi ortalama 88 derecelerde.
Monster 79gpu acer 77 ise derecelerse.
Soğutmasını övdüğünüz acerle aynı değerleri almış neredeyse.

O ısıyı bileklerinde, parmaklarında hissediyorsun hocam ben de geçen yaz Abra model almıştım bileklerim acıyordu CS oynarken öyle söyliyeyim. Tulpar'da farklı mı bilmiyorum ama benim deneyimim kötüydü.

FX serisi laptop kullandım. Isınma sorunu yaşamadım. Hissetmedim yani güzel tasarlanmış FX serisi gayet memnun kaldım TUF FX sorun yaşatmaz bence hele rakibi Monster'sa.
Ekran 17.3 inch istiyorum bunu unutmayalım ama dediğim gibi statik raporlar hazırlanacak bilgisayarsa ekran çok önemli benim için.

Geri