- Reaksiyon skoru
- 7,067
Hocam ısınma problemleri malzeme kalitesi sıkıntılı ürünleri...Pek mantıklı bir öneri olmadı.
Neden verebilir misin bana? Önermemenin sebebi nedir?
Hocam ısınma problemleri malzeme kalitesi sıkıntılı ürünleri...Pek mantıklı bir öneri olmadı.
Neden verebilir misin bana? Önermemenin sebebi nedir?
İşte hocam bende ondan bahsediyorum. Yeni çıkan model alüminyum kasa ve gayet sağlam görünüyor ısınma problemide 11. Nesil i7 ile ortadan kalkmış. İnceleme videolarına bakarsanız bana hak vericeksiniz tarafsız olalım lütfen.Hocam ısınma problemleri malzeme kalitesi sıkıntılı ürünleri...
Monster almayın. ısınıyor.Merhaba sayın forum sakinleri. İnşaat mühendisi olma yolumda hem mühendislik programlarını sorunsuz şekilde kullanabileceğim hem de yüksek grafikli oyunları oynayabileceğim, bana daha 10 yıl sistem değiştirme gereksinimi duyurmayacak bir laptop almaya karar verdim.
Bu yola 7000tl lik Monster Abra A5 serisi ile başladım daha sonra 9500tl lik Asus tuf laptoplarda son kararımı verdiğimi düşündüm. Ancak ne Asus ne Msi ne Hp ne Lenovo ne de Casper, hiçbiri 17.3 inchlik ekrana sahip makineler üretmemişler. (1 elin parmakları kadar var ancak benim fiyat bandımın çok üstündeler)
7000tl ile başladığım bu maceramda şuanda Monsterin Tulpar T7 V22.2 isimli 17000tl lik varımı yoğumu basmam gerekecek bu canavara tutuldum.
Ancak internette okuduğum çoğu makalede Monsterin çok sorun çıkardığı özellikle kasasının plastiğinin kalitesiz olduğunu (V22.2 de alüminyum kullanılmış) ekranında ölü piksel gibi sorunlar olduğu gibi birsürü şey sayarak bilgisayardan yavaşca soğumama vesile oldular.
Sizce bu yeni çıkmış yaratıkta bu sorunları çeker miyim? Monster her ne kadar 15 gün içinde iade kabul etsede yeni serilerinde bu hataların önüne geçmiş midir? Bilgi sahibi olan arkadaşlar benim derdime derman olursa duacıları olurum, 1 haftadır izlemediğim video okumadığım makale kalmadı kafayı yemek üzereyimSaygılar.
![]()
Tulpar T7 V22.2 17,3" Gaming Laptop
Tulpar T7 V22.2 17,3" Oyun Bilgisayarı, 17,3" QHD 2560x1440 165Hz ekranı ve Intel Core i7-11800H işlemcisiyle akıcı bir oyun deneyimi sunuyor!www.monsternotebook.com.tr
Hocam fx serisine bazıları ısınıyor, bazıları serindiyor. hangisi doğru ?Hocam monster alma diyorum sırf 17 inç diye.
bütçe aşıyor ama alabilirsen bunu al;![]()
Asus TUF F15 FX506HM-HN060 i7-11800H 16 GB 512 GB SSD RTX3060 15.6" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF F15 FX506HM-HN060 i7-11800H 16 GB 512 GB SSD RTX3060 15.6" Full HD Gaming Laptop fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus TUF F15 FX506HM-HN060 i7-11800H 16 GB 512 GB SSD RTX3060 15.6" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Acer Nitro 5 AN515-45 NH.QBREY.001 Ryzen 7 5800H 16 GB 1 TB SSD RTX3070 15.6" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer Nitro 5 AN515-45 NH.QBREY.001 Ryzen 7 5800H 16 GB 1 TB SSD RTX3070 15.6" Full HD Gaming Laptop fiyatlarını Akakçe ile takip et! Acer Nitro 5 AN515-45 NH.QBREY.001 Ryzen 7 5800H 16 GB 1 TB SSD RTX3070 15.6" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Monster önermem sıkıntı çıkarır.Merhaba sayın forum sakinleri. İnşaat mühendisi olma yolumda hem mühendislik programlarını sorunsuz şekilde kullanabileceğim hem de yüksek grafikli oyunları oynayabileceğim, bana daha 10 yıl sistem değiştirme gereksinimi duyurmayacak bir laptop almaya karar verdim.
Bu yola 7000tl lik Monster Abra A5 serisi ile başladım daha sonra 9500tl lik Asus tuf laptoplarda son kararımı verdiğimi düşündüm. Ancak ne Asus ne Msi ne Hp ne Lenovo ne de Casper, hiçbiri 17.3 inchlik ekrana sahip makineler üretmemişler. (1 elin parmakları kadar var ancak benim fiyat bandımın çok üstündeler)
7000tl ile başladığım bu maceramda şuanda Monsterin Tulpar T7 V22.2 isimli 17000tl lik varımı yoğumu basmam gerekecek bu canavara tutuldum.
Ancak internette okuduğum çoğu makalede Monsterin çok sorun çıkardığı özellikle kasasının plastiğinin kalitesiz olduğunu (V22.2 de alüminyum kullanılmış) ekranında ölü piksel gibi sorunlar olduğu gibi birsürü şey sayarak bilgisayardan yavaşca soğumama vesile oldular.
Sizce bu yeni çıkmış yaratıkta bu sorunları çeker miyim? Monster her ne kadar 15 gün içinde iade kabul etsede yeni serilerinde bu hataların önüne geçmiş midir? Bilgi sahibi olan arkadaşlar benim derdime derman olursa duacıları olurum, 1 haftadır izlemediğim video okumadığım makale kalmadı kafayı yemek üzereyimSaygılar.
![]()
Tulpar T7 V22.2 17,3" Gaming Laptop
Tulpar T7 V22.2 17,3" Oyun Bilgisayarı, 17,3" QHD 2560x1440 165Hz ekranı ve Intel Core i7-11800H işlemcisiyle akıcı bir oyun deneyimi sunuyor!www.monsternotebook.com.tr
Eski modelleri öyledir. Ama yenilerinin testlerine bakın sıcaklık iyi bence.Monster almayın. ısınıyor.
Hocam fx serisine bazıları ısınıyor, bazıları serindiyor. hangisi doğru ?
Anlatamıyorum ki reis motto olmuş bu monster ısınıyor lafı. Aşağıda linkledim monster işlemci ortalama 83 derecelerde hemde 10. Nesil 11. Nesil dahada az ısınıyor acer işlemcisi ortalama 88 derecelerde.Eski modelleri öyledir. Ama yenilerinin testlerine bakın sıcaklık iyi bence.
@rookie27 @rgbDelisiAnlatamıyorum ki reis motto olmuş bu monster ısınıyor lafı. Aşağıda linkledim monster işlemci ortalama 83 derecelerde hemde 10. Nesil 11. Nesil dahada az ısınıyor acer işlemcisi ortalama 88 derecelerde.
Monster 79gpu acer 77 ise derecelerse.
Soğutmasını övdüğünüz acerle aynı değerleri almış neredeyse.
İyi siz bilirsiniz sonra pişman olursanız sorun olursa napacaksınız? Biz sizin için söylüyoruz ilerde üzülme diye. Peki sonra şöyle böyle oldu sorun oldu demeyin.Anlatamıyorum ki reis motto olmuş bu monster ısınıyor lafı. Aşağıda linkledim monster işlemci ortalama 83 derecelerde hemde 10. Nesil 11. Nesil dahada az ısınıyor acer işlemcisi ortalama 88 derecelerde.
Monster 79gpu acer 77 ise derecelerse.
Soğutmasını övdüğünüz acerle aynı değerleri almış neredeyse.
Ya hocam ısınıyor diyosunuz önünüze kanıt sunuyorum. Bana almamam için net bi sebep vermiyorsunuz ki. 2 şey söylediniz 1. ısınıyor 2. malzeme kalitesi düşük. 2sininde doğru olmadığını kanıtladım. Varsa elinizde bi kanıtınız gösterin bizde almayalım. Dediğim gibi fanboyu değilim ama markaya karşı algı oluşmuş herkes aynı şeyi söylüyor.@rookie27 @rgbDelisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İyi siz bilirsiniz sonra pişman olursanız sorun olursa napacaksınız? Biz sizin için söylüyoruz ilerde üzülme diye. Peki sonra şöyle böyle oldu sorun oldu demeyin.
Kullananlara sor onu. Çinden bi laptopun sadece üstüne marka basıp kâr yapılan laptopu tercih edin ozaman.Ya hocam ısınıyor diyosunuz önünüze kanıt sunuyorum. Bana almamam için net bi sebep vermiyorsunuz ki. 2 şey söylediniz 1. ısınıyor 2. malzeme kalitesi düşük. 2sininde doğru olmadığını kanıtladım. Varsa elinizde bi kanıtınız gösterin bizde almayalım. Dediğim gibi fanboyu değilim ama markaya karşı algı oluşmuş herkes aynı şeyi söylüyor.
1080p ekranlı TUF nasıl 2k ekranlı monster' dan daha f/p olabiliyor ki...O fiyatlara tuf hp acer gibi fp ürünler bulabiliyorsun daha iyi
3070li acere ne diyeceksin o zaman?1080p ekranlı TUF nasıl 2k ekranlı monster' dan daha f/p olabiliyor ki...
Laptop iyiyse isterse kuzey antartikada yapılsın. Sonuçta iyi ürün iyi üründür. Fason üretim muhabbetine girmeyeceğim şuan ucuz ürün kullanıyorsanız fason üretim sayesinde. Ayrıca zaten kullandığınız o sözde markaları ürünlerin %95' i çinden çıkıyor.Çinden bi laptopun sadece üstüne marka basıp kâr yapılan laptopu tercih edin ozaman.
O güzel ona laf etmedim ki3070li acere ne diyeceksin o zaman?