TeşekkürlerElinize sağlık.
Birinin boş mesaj atması nedeniyle konu açıyorsunuz, aynı olayı siz yapıyorsunuz.Aynen o dediğinizdendir bana takmanızdan değil eba canavarı koy 3000e yazdım diye alıp komik yazmış altına Rambo bıçağı konumda![]()
Mac ile oyun oynayan da ne bilimMacBook Pro alan biri söyleyince garip oldu.
![]()
Hocam videoyu birdaha izlerken farkettim GPU 75-76 CPU 72-74Valorantta 76 derece CPU
Laptop almamak için sebepler part 1
Abra'ların anakartı Clevo üretimi, kötü değil diye biliyorum.Kasa olarak değil yani ekran kartını gidiyor en kalitesiz yere ürettitiyor ya da anakartı
Oyun oynayan değil de oyun oynamak için MAC alan ne bilim.Mac ile oyun oynayan da ne bilim
Takip edilecek adamsınızAbra'ların anakartı Clevo üretimi, kötü değil diye biliyorum.
Teşekkürler.Takip edilecek adamsınızHeryerde kaliteli yorum yapıyorsunuz
Hocam öyle demeyin takımlar cidden kötü kitle LOL geçişli olduğu için aimsiz herkesşu fps bende olsun radyant olmayan ...
Burak Zeytinci adlı bilgisayar mühendisinin Youtube kanalı var. O monsterı gömdü. Küçük bir kanal ama seviyorum. Monster'ın her şeyinin kalitesiz parçalardan oluştuğunu belirtti. Bi marka neden ömür boyu teknik servis verir diye hiç düşündünüz mü diye sordu izleyicilerine. Çünkü msi hp kadar satmıyor. Az satarsan teknik servisin iyi. Msi ömür boyu teknik servis verse batar. gibi gibi.Abra'ların anakartı Clevo üretimi, kötü değil diye biliyorum.
Hocam öyle demeyin takımlar cidden kötü kitle LOL geçişli olduğu için aimsiz herkes![]()