Neler Yeni

tüm derslere katılıp +6 saat çalıştım ama çok düşük not geldi ne yapmam lazım

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
9. sınıfta normal ya, ben de batırmıştım ilk dönem.
Bu sene ikinci sınavlar direkt olacağı için ikinci dönemde düzeltme şansın düşük tabi.
10. sınıfta çalışma temponu verimi arttıracak şekilde düzenlersen 90+ ortalama gelir.
9'dan alabildiğin kadar bilgi almaya bak, bir şekilde geçersin zaten sınıfı.
ya hocalar geçirir muhtemelen düşük alsam bile çünkü derse katılma yüzden %80 civarı idi o da boş dersler ve resim dersi dahil

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Arkadaşlar, gözünüzü açmak gibi olmasın fakat 40-50 gibi notlar sizi başarılı yapmaz. Bunlar düşük notlar.

Bilin istedim.

Ayrıca bol tekrar yaparak her şey başarılabilir. Bu imkansız değil.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
ilk defa bu kadar düşük bi not alıyorum nitelikli lise kazandım okuduğum ildeki en iyi 2. anadoolu lisesi istersem fene giderdim ama uzak olduğu için gitmedim neyse 9. sınıfım matematikden 42 aldım her derse kalkıp her derse katılıyordum ve hayatımda aldığım en düşük notu aldım aileme nasıl söylemeliyim (onlar sorarsa söylemeyi düşünüyorum) ve 2 haftaya 2. dönem sınavalrı başlayacak kalır mıyım ilk dönem ortalamam yüksek gelir çünkü bütün derslere katıldım sorualra cevap verdim 2. dönem ne yapmalıyım
Kanka inanır mısın ben de hep iyi notlar aldım 416 aldım lgs den ama geçen sene ilk matematik sınavım ve fizik sınavım 48 gelmişti
bu çok normal hele hel 9.sınıfta çoook doğal
olabilir ama önemli olan bu eksiklerini kapatman

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar, gözünüzü açmak gibi olmasın fakat 40-50 gibi notlar sizi başarılı yapmaz. Bunlar düşük notlar.

Bilin istedim.
kankam lisede iyi değil ama normal sayılabilinir notlar diyebiliriz normalin en alt seviyesi

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge
ilk defa bu kadar düşük bi not alıyorum nitelikli lise kazandım okuduğum ildeki en iyi 2. anadoolu lisesi istersem fene giderdim ama uzak olduğu için gitmedim neyse 9. sınıfım matematikden 42 aldım her derse kalkıp her derse katılıyordum ve hayatımda aldığım en düşük notu aldım aileme nasıl söylemeliyim (onlar sorarsa söylemeyi düşünüyorum) ve 2 haftaya 2. dönem sınavalrı başlayacak kalır mıyım ilk dönem ortalamam yüksek gelir çünkü bütün derslere katıldım sorualra cevap verdim 2. dönem ne yapmalıyım
ortaokuldaki yüksek notlardan sonra lisedeki o notlar ölümcül geliyor önümüzdeki sene anlıycam bende

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Bence biraz abartmışsınız çalışma işini, tüm derslere katılıp bir de +6 saat çalışma 9. sınıf için fazla gibi geldi bana. Bilgileriniz karışmıştır belki, bu kadar abartmayın. Bir de çalışma stiliniz yüzünden olmuş olabilir.

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
Bence biraz abartmışsınız çalışma işini, tüm derslere katılıp bir de +6 saat çalışma 9. sınıf için fazla gibi geldi bana. Bilgileriniz karışmıştır belki, bu kadar abartmayın. Bir de çalışma stiliniz yüzünden olmuş olabilir.
günde 6 saat değil yazılıdan önceki gün 6 saat çalıştım ondan önce de 2-3 hafta boyunca tüm derslere günde 1-2 saat çalıştım

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
günde 6 saat değil yazılıdan önceki gün 6 saat çalıştım ondan önce de 2-3 hafta boyunca tüm derslere günde 1-2 saat çalıştım
O zaman iyi bir analiz yapmakta fayda var, sınav esnasında hangi konulardan çıkan soruları yapamadığınızı veya zorlandığınızı düşünün. O konuların tekrar üstüne olun.

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
O zaman iyi bir analiz yapmakta fayda var, sınav esnasında hangi konulardan çıkan soruları yapamadığınızı veya zorlandığınızı düşünün. O konuların tekrar üstüne olun.
ben sınavdan çıktığımda işaretlediğim cevapları unutuyorum hele bide test değildi hiç hatılamıyorum

Top Bottom