Evren avcı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,321
kardeşim takılmayın bu kadar 9.sınıfta hocalar insaflıysa geçirir
12 saat çalışmak ne kardeşim?! Sen 9. sınıfsın günde 1 saat max 2 saat çalış hatta 2 günde bir.Sen 11-12 değilsin.annem günde 12 saat ders çalışmamı bekliyor ve yinede az buluyor kapı çalıyor kapıyı açmaya gitiğimde ders çalış diye kızıyor
sorun odeğil annem 80 in altında not alırsan pcyi odandan kaldırıırm dedi yoksa sınıfta kalmamkardeşim takılmayın bu kadar 9.sınıfta hocalar insaflıysa geçirir
anlamıyo ki 3 gün önce tuvalate gittim girerken ders çalış diye kızdı çıkarken ders çalış diye kızdı12 saat çalışmak ne kardeşim?! Sen 9. sınıfsın günde 1 saat max 2 saat çalış hatta 2 günde bir.Sen 11-12 değilsin.
12 saat bence çok abartı bu konuyu bence annen ile konuş normal ders çalışmaktan zevk alan biri bile 9 saat anca çalışıyor.annem günde 12 saat ders çalışmamı bekliyor ve yinede az buluyor kapı çalıyor kapıyı açmaya gitiğimde ders çalış diye kızıyor
sınav senemde bile günde 3-4 saat çalışıyordum12 saat bence çok abartı bu konuyu bence annen ile konuş normal ders çalışmaktan zevk alan biri bile 9 saat anca çalışıyor.
bence bunu okula rehber varsa ona söyle o da velilerinde konuşsun.sınav senemde bile günde 3-4 saat çalışıyordum
kötü bi not değil9. Sınıf ağır bir tokat vurdu bize, edebiyattan 59 aldım ya şaka gibi