Neler Yeni

tüm derslere katılıp +6 saat çalıştım ama çok düşük not geldi ne yapmam lazım

Besim Tibuk

80+ Gold
ilk defa bu kadar düşük bi not alıyorum nitelikli lise kazandım okuduğum ildeki en iyi 2. anadoolu lisesi istersem fene giderdim ama uzak olduğu için gitmedim neyse 9. sınıfım matematikden 42 aldım her derse kalkıp her derse katılıyordum ve hayatımda aldığım en düşük notu aldım aileme nasıl söylemeliyim (onlar sorarsa söylemeyi düşünüyorum) ve 2 haftaya 2. dönem sınavalrı başlayacak kalır mıyım ilk dönem ortalamam yüksek gelir çünkü bütün derslere katıldım sorualra cevap verdim 2. dönem ne yapmalıyım
Ağla.
Yok ciddiytim ağla ben de ilk matematik düşük notumda(45) ağlamıştım.
Bir dahaki yıl mı?
Matematiğin annesine bir buket çiçek aldım...

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
Ağla.
Yok ciddiytim ağla ben de ilk matematik düşük notumda(45) ağlamıştım.
Bir dahaki yıl mı?
Matematiğin annesine bir buket çiçek aldım...
Matematik 9.sinifta 55 almistim ağlamadım 2 saat olan coğrafya dan 41 aldim diye aglamistim yurtta 1 saat annem duyunca il disi okudugum icin sinirlenmedi ama evde olsam gg idim

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Arkadaşlar lisede 60'ın altında not kötü bir not. Kendinizi avutmayın.
(Konuyu açan arkadaşa söylemiyorum)

Besim Tibuk

80+ Gold
Matematik 9.sinifta 55 almistim ağlamadım 2 saat olan coğrafya dan 41 aldim diye aglamistim yurtta 1 saat annem duyunca il disi okudugum icin sinirlenmedi ama evde olsam gg idim
8. sınıftım 45 almıştım.
Hayatımda hiç yaklaşamadım o nota ne önce ne sonrasında.

ilk defa bu kadar düşük bi not alıyorum nitelikli lise kazandım okuduğum ildeki en iyi 2. anadoolu lisesi istersem fene giderdim ama uzak olduğu için gitmedim neyse 9. sınıfım matematikden 42 aldım her derse kalkıp her derse katılıyordum ve hayatımda aldığım en düşük notu aldım aileme nasıl söylemeliyim (onlar sorarsa söylemeyi düşünüyorum) ve 2 haftaya 2. dönem sınavalrı başlayacak kalır mıyım ilk dönem ortalamam yüksek gelir çünkü bütün derslere katıldım sorualra cevap verdim 2. dönem ne yapmalıyım
kanka 2. sınavı fullersen 70 ortalama olur sözlüler hariç bence gir

Top Bottom