tüm derslere katılıp +6 saat çalıştım ama çok düşük not geldi ne yapmam lazım

groovy pancake

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
683
ilk defa bu kadar düşük bi not alıyorum nitelikli lise kazandım okuduğum ildeki en iyi 2. anadoolu lisesi istersem fene giderdim ama uzak olduğu için gitmedim neyse 9. sınıfım matematikden 42 aldım her derse kalkıp her derse katılıyordum ve hayatımda aldığım en düşük notu aldım aileme nasıl söylemeliyim (onlar sorarsa söylemeyi düşünüyorum) ve 2 haftaya 2. dönem sınavalrı başlayacak kalır mıyım ilk dönem ortalamam yüksek gelir çünkü bütün derslere katıldım sorualra cevap verdim 2. dönem ne yapmalıyım

Ego alley alley

ilk defa bu kadar düşük bi not alıyorum nitelikli lise kazandım okuduğum ildeki en iyi 2. anadoolu lisesi istersem fene giderdim ama uzak olduğu için gitmedim neyse 9. sınıfım matematikden 42 aldım her derse kalkıp her derse katılıyordum ve hayatımda aldığım en düşük notu aldım aileme nasıl söylemeliyim (onlar sorarsa söylemeyi düşünüyorum) ve 2 haftaya 2. dönem sınavalrı başlayacak kalır mıyım ilk dönem ortalamam yüksek gelir çünkü bütün derslere katıldım sorualra cevap verdim 2. dönem ne yapmalıyım
İyi almışsın bu sürece göre ve 9.Sınıfsın iyi almışsın.

Çalışma tarzından kaynaklı olabilir verimli çalışmak çok çalışmaktan daha iyidir

ailene hemen söyle asla geciktirme sonrada anlamadın konular üzerine tekrar yap

İyi almışsın bu sürece göre ve 9.Sınıfsın iyi almışsın.
Sana demediler sanırım ortaokul gidi değil lise.20 bile alacağın olucak.40 Gayette iyi nitelikliye de gitsen 40 iyi

O kadar çalıştığını ailende görmüştür ondan dolayı düşük alınca bir şey demezler diye düşünüyorum

Demek ki bu çalışma şekli ile iyi not alamıyormuşsun başka çalışma şekilleri dene yazarak okuyarak vb.

O kadar çalıştığını ailende görmüştür ondan dolayı düşük alınca bir şey demezler diye düşünüyorum

Demek ki bu çalışma şekli ile iyi not alamıyormuşsun başka çalışma şekilleri dene yazarak okuyarak vb.
annem günde 12 saat ders çalışmamı bekliyor ve yinede az buluyor kapı çalıyor kapıyı açmaya gitiğimde ders çalış diye kızıyor

42 Mİ İYİYMİŞ 😎😎

Ben 15 aldım gerisini sen düşün :d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,645
Üyeler
187,539
Son üye
Enes57
Geri