Neler Yeni

Tüm Oyunlarda FPS'im Düştü

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,578
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
işlemci ekran kartı modelinizi yazarmısınız muhtemelen işlemciniz ekran kartınıza nazaran daha güçlü ekran kartı kendini fazla kullanmıyor

Dearreis

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Ahmet Yavaş
50-60 GB korsan oyunları indirirken virüsten bilgisayarınızı tamamen korumanız mümkün değil.
Ayrıca bu denli boyuttaki bir dosyaya eksiksiz virüs taraması yapmak da imkansıza yakın.
Bu ancak indirildikten sonra mümkün oluyor. Bu yüzden mümkün oldukça oyunlarınızı korsan kullanmamaya çalışınız.
Bir virüs programın için yüzlerce lira harcayıp 1 senelik lisans almak yerine gerekiyorsa 2 ay para biriktirip daha sonrasında oyunu satın almak bilgisayar için daha hayırlı olacaktır.
İyi forumlar.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
50-60 GB korsan oyunları indirirken virüsten bilgisayarınızı tamamen korumanız mümkün değil.
Ayrıca bu denli boyuttaki bir dosyaya eksiksiz virüs taraması yapmak da imkansıza yakın.
Bu ancak indirildikten sonra mümkün oluyor. Bu yüzden mümkün oldukça oyunlarınızı korsan kullanmamaya çalışınız.
Bir virüs programını yüzlerce lira harcayıp 1 senelik lisans almak yerine gerekiyorsa 2 ay para biriktirip daha sonrasında oyunu satın almak bilgisayar için daha hayırlı olacaktır.
İyi forumlar.
AnyDesk'le bilgisayarına bağlandım arkadaşın bir sürü korsan şey yüklemiş.

drocco

80+ Bronze
Format at

Dearreis

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Ahmet Yavaş
AnyDesk'le bilgisayarına bağlandım arkadaşın bir sürü korsan şey yüklemiş.
Geçenlerde bir 20-30 mblık bir yazılım indirmek istedim satın alma gibi bir seçenek olmadığı için, o denli ufak bir boyutta bile TROJAN virüsü tespit etti windows defender ve daha sonrasında karantinaya alıp dosyayı bilgisayardan kaldırdım.
30 mb'lık bir dosyada bile bu denli ciddi bir virüs bulunabiliyorken 50000mb'lık bir dosyada kimbilir ne virüsler vardır :)

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Geçenlerde bir 20-30 mblık bir yazılım indirmek istedim satın alma gibi bir seçenek olmadığı için, o denli ufak bir boyutta bile TROJAN virüsü tespit etti windows defender ve daha sonrasında karantinaya alıp dosyayı bilgisayardan kaldırdım.
30 mb'lık bir dosyada bile bu denli ciddi bir virüs bulunabiliyorken 50000mb'lık bir dosyada kimbilir ne virüsler vardır :)
Virüs arşivi var zaten o boyutlu dosyalarda.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,578
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
şimdi atcam zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

r7 240 2 gb i5 4460
sistemin benimkine çok yakın bende de r7 240 i5 4440 var işlemci güçlü ekran kartı darboğazın var bende de öyleydi bu yüzden ekran kartını yenilemek için sattım imkanın varsa ekran kartını yükselt o ekran kartı otlak çim ağaçlık alan görünce yansıma olunca çıldırıyor çok lag yapıyor sakat bi ekran kartı böyle olması normal dediğim gibi imkanın varsa değiştir

DoğukanYzc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Doğukan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,379