Ted Mosby
80+ Gold
Dahası
Vakaları daha az gösterirlerse açılacak gibiOkul açılacak mı açılmayacak mı ?
Vakaları daha az gösterirlerse açılacak gibiOkul açılacak mı açılmayacak mı ?
Açılıp açılmayacağı hâlâ belli değil ama açılsada açılmasada sınavlar okullarda gerçekleşecek.Okul açılacak mı açılmayacak mı ?
Belki her dersten birer tane sınav olur bir de çok zor yapmazlar diye düşünüyorum.9 a geçtim. bu matematiği online derste hiçbir şekilde anlamıyom napacam ben sınavda?
abi onu demiyom zorluğuyla işim yok ortaokuldaki matematik konularına hiç benzemiyor ben bunu nası tek başıma anlayıyayım?Belki her dersten birer tane sınav bir de çok zor yapmazlar diye düşünüyorum.
tam okumadımda konuyu kaçıncı sınıflar sınav yapacak tüm sınıflar mı?Aslında hiç iyi olmadı bu, canlı sınıflarda öğreniyoruz tabii ki ama asla okul gibi olmuyor bayağı bir sıkıntı çekecek gibiyiz.
İlkokul harici tüm sınıflar.tam okumadımda konuyu kaçıncı sınıflar sınav yapacak tüm sınıflar mı?
yav hoca telefonu yan tutuyor bişiy anlayamıyom vallahi çok zor olucak yaİlkokul harici tüm sınıflar.
Dediğim gibi belki birer tane sınav olur onu da zor yapmazlar ama bence de genel olarak zorlu bir süreç olacak bu sene belge almak hâyâl gibi bir şey.yav hoca telefonu yan tutuyor bişiy anlayamıyom vallahi çok zor olucak ya
Konuyu okudun mu?Okul sınavlarıdamı okulda olacak ?
Online sınav muhtemel geliyordu ama böyle bir şeyi hiç beklemiyordum.Meb işte Sınav yapmadan duramaz
Offff
okulda bekletirler 1 saat sonra onlar çıkınca diğerlerini girdirirlere çocuk öğleden önceki sınavın cevaplarını vermez mi arkadaşına
sınavın birini başka diğerini başka yaparlarsa da adalet olmaz
iki ucu ..... değnek