The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
Off diyorum başka bir şey demiyorum.
ÜzgünümOff diyorum başka bir şey demiyorum.
Salgın hastalık var birine bulaşınca öldüresiye kadar peşinde sürüklüyor hastayı ama biz hala okul derdindeyizÜzgünüm![]()
Orası ayrı mesele bir de doğru düzgün bir eğitim almamamıza rağmen sınavlara gireceğiz.Salgın hastalık var birine bulaşınca öldüresiye kadar peşinde sürüklüyor hastayı ama biz hala okul derdindeyiz![]()
Uzaktan eğitim normal eğitim gibi değil hiçbir şey anlamıyorum keşke bir an önce şu hastalık bitse de okullar açılsa ama bitemez bizim milletimiz maskesini takmayıp sosyal mesafe kuralını ağlattığı için.Orası ayrı mesele bir de doğru düzgün bir eğitim almamamıza rağmen sınavlara gireceğiz.
Vallahi bak yalan yok bundan 5-6 ay önce okulların kapandığına acayip sevinmiştim şimdi açılmasını her şeyden çok istiyorum bunu isteyeceğim hiç aklıma gelmezdi.Uzaktan eğitim normal eğitim gibi değil hiçbir şey anlamıyorum keşke bir an önce şu hastalık bitse de okullar açılsa ama bitemez bizim milletimiz maskesini takmayıp sosyal mesafe kuralını ağlattığı için.
Evde canım çok sıkılıyor okul açılsada gitsem keşke.Forumdan çıkıp youtube a 1 dk sonra tekrar foruma giriyorum sonra tekrar evi filan geziyorum ölüyorum evde kurtarın beni lann!Vallahi bak yalan yok bundan 5-6 ay önce okulların kapandığına acayip sevinmiştim şimdi açılmasını her şeyden çok istiyorum bunu isteyeceğim hiç aklıma gelmezdi.
Okullar açılmasıyla ilgili bir şey yazmıyor, okudunuz mu tamamını?abd de bir eyalette okulların açılması ve 25 bin vaka türkiyede olursa...
Okullar açılmasıyla ilgili bir şey yazmıyor, okudunuz mu tamamını?
[/QUOTE
Bakanın bir programını duydum okulları 2 güner gün açılmasından bahsediyordu pazartesi salı sınıfın yarısı perşembe cuma yarısı şeklinde düşünüyoruz diyordu.
Sınav stresi var yalnızEn şanslı biz 9 lar artık ne sınav stressi ne okula alışma ders çalışma hiiiç yok en son kitabı mayıs ayında açtım![]()
Valla ben kendimi iyi bir okula attım hiç birşeyi dert etmiyorum sabah akşam uyuyorumSınav stresi var yalnız![]()