Neler Yeni

Tüm Sınavlar Okullarda Yapılacak!

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Orası ayrı mesele bir de doğru düzgün bir eğitim almamamıza rağmen sınavlara gireceğiz.
Uzaktan eğitim normal eğitim gibi değil hiçbir şey anlamıyorum keşke bir an önce şu hastalık bitse de okullar açılsa ama bitemez bizim milletimiz maskesini takmayıp sosyal mesafe kuralını ağlattığı için.

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Uzaktan eğitim normal eğitim gibi değil hiçbir şey anlamıyorum keşke bir an önce şu hastalık bitse de okullar açılsa ama bitemez bizim milletimiz maskesini takmayıp sosyal mesafe kuralını ağlattığı için.
Vallahi bak yalan yok bundan 5-6 ay önce okulların kapandığına acayip sevinmiştim şimdi açılmasını her şeyden çok istiyorum bunu isteyeceğim hiç aklıma gelmezdi.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Vallahi bak yalan yok bundan 5-6 ay önce okulların kapandığına acayip sevinmiştim şimdi açılmasını her şeyden çok istiyorum bunu isteyeceğim hiç aklıma gelmezdi.
Evde canım çok sıkılıyor okul açılsada gitsem keşke.Forumdan çıkıp youtube a 1 dk sonra tekrar foruma giriyorum sonra tekrar evi filan geziyorum ölüyorum evde kurtarın beni lann!

doqixd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Doğukan Mercan
abd de bir eyalette okulların açılması ve 25 bin vaka türkiyede olursa...

Poyraz Efendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Ender Kaynarca
En şanslı biz 9 lar artık ne sınav stressi ne okula alışma ders çalışma hiiiç yok en son kitabı mayıs ayında açtım 😂😂😂😂

doqixd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Doğukan Mercan
Okullar açılmasıyla ilgili bir şey yazmıyor, okudunuz mu tamamını?
[/QUOTE
Bakanın bir programını duydum okulları 2 güner gün açılmasından bahsediyordu pazartesi salı sınıfın yarısı perşembe cuma yarısı şeklinde düşünüyoruz diyordu.

Poyraz Efendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Ender Kaynarca
Top Bottom