- Konu Sahibi Konu Sahibi
Dert etmelisin.Valla ben kendimi iyi bir okula attım hiç birşeyi dert etmiyorum sabah akşam uyuyorum
Dert etmelisin.Valla ben kendimi iyi bir okula attım hiç birşeyi dert etmiyorum sabah akşam uyuyorum
Sınavlar yakın değil ayrıca bu şekilde pek de zor olacağını zannetmem sonuçta ben ile ağrı dağındaki çobanın eğitim şartı aynı değil bu yüzden corona bitene kadar uzaktan eğitimle olabildiğinceDert etmelisin.
Anlamadığımız şeyden nasıl sınav olucaz ki?Sınavlara hazırlanan 8. ve 12'nci sınıflar için bir müfredat düzenlemesi olup olmayacağına ilişkin soru üzerine Selçuk, "Bu sene öğrencilerimizin, müfredatın tamamından sorumlu olmasını ve ölçme değerlendirme açısından okullarda sınav yapılması konusunu gündeme getiriyoruz. Resmi açıklamayı yakında yapacağız. İlkokulda sınav yok, ortaokullar, liseler için yani mevzuatta sınav muhatabı olan bütün çocuklarımız için sınavlarımızı okullarda yapacağız." diye konuştu.
Bakan Selçuk, bu durumun uzaktan eğitim devam etse de geçerli olacağını belirtti.
Ders sınavlarının nasıl olacağının sorulmasına karşılık da Bakan Selçuk, "Randevulu sistemle sınav yapmak durumundayız. Çünkü tüm öğrencileri aynı gün okula çağıramayız. Diyelim ki 7'nci sınıfların sınavı varsa, onların günü, saati ayrı olabilir, biri sabah biri öğleden sonra gelebilir. Bunları okullar ayarlar. Bunlarla ilgili çerçeve hazır." bilgisini paylaştı.
Kaynak:https://www.ntv.com.tr/egitim/milli...ri-okullarda-yapacagiz,6ivaF7E2SEGoFVZeUjMjVA
Ben de öyle düşünüyordum ama yavaş alıştım şu an anlaşılır geliyor bana.Anlamadığımız şeyden nasıl sınav olucaz ki?
Ben hala alışamadım ya, anlayamıyorum hiç bir şeyBen de öyle düşünüyordum ama yavaş alıştım şu an anlaşılır geliyor bana.
ben şimdi 8.sınıfım okuala mı gitçem sınav için veya artık ben okulama mı gitçem orası iraz karaşıkSınavlara hazırlanan 8. ve 12'nci sınıflar için bir müfredat düzenlemesi olup olmayacağına ilişkin soru üzerine Selçuk, "Bu sene öğrencilerimizin, müfredatın tamamından sorumlu olmasını ve ölçme değerlendirme açısından okullarda sınav yapılması konusunu gündeme getiriyoruz. Resmi açıklamayı yakında yapacağız. İlkokulda sınav yok, ortaokullar, liseler için yani mevzuatta sınav muhatabı olan bütün çocuklarımız için sınavlarımızı okullarda yapacağız." diye konuştu.
Bakan Selçuk, bu durumun uzaktan eğitim devam etse de geçerli olacağını belirtti.
Ders sınavlarının nasıl olacağının sorulmasına karşılık da Bakan Selçuk, "Randevulu sistemle sınav yapmak durumundayız. Çünkü tüm öğrencileri aynı gün okula çağıramayız. Diyelim ki 7'nci sınıfların sınavı varsa, onların günü, saati ayrı olabilir, biri sabah biri öğleden sonra gelebilir. Bunları okullar ayarlar. Bunlarla ilgili çerçeve hazır." bilgisini paylaştı.
Kaynak:https://www.ntv.com.tr/egitim/milli...ri-okullarda-yapacagiz,6ivaF7E2SEGoFVZeUjMjVA
Tüm Virüsler Okulda Kapılacak!!Sınavlara hazırlanan 8. ve 12'nci sınıflar için bir müfredat düzenlemesi olup olmayacağına ilişkin soru üzerine Selçuk, "Bu sene öğrencilerimizin, müfredatın tamamından sorumlu olmasını ve ölçme değerlendirme açısından okullarda sınav yapılması konusunu gündeme getiriyoruz. Resmi açıklamayı yakında yapacağız. İlkokulda sınav yok, ortaokullar, liseler için yani mevzuatta sınav muhatabı olan bütün çocuklarımız için sınavlarımızı okullarda yapacağız." diye konuştu.
haklısınOof of... Zaten hiçbir şeyden zevk alamıyoruz , aldığımızın 1.10 katı yani ne alırsak bir taneden daha fazlasını devlete alıyoruz. Daha ne istiyorlar ? Madem okullarda sınav yapacaksın o zaman okulları aç ? Madem okulları açmıyorsun e o zamanda sınavları uzaktan yap ? Eğitim uzaktan OL-MAZ !
Ne adam akıllı yazılımcılarınız var , EBA uygulaması ve serverları bug dolu ve ders saatlerimde kalabalıktan dolayı beni almıyor saçma bir şekilde. Ben zaten çalışan bir insanım. Sabah 7'de uyanıyorum işe gidiyorum , Öğleden sonra 4 gibi evde oluyorum , 7'ye kadar kendi yazılım işlerime bakıyorum , gece 3'e kadar sabah ki işimin bilgisayar versiyonu üzerinde çalışıyorum. Ben daha ne yapayım ? (yemek yeme - dinlenme gibi şeyleri saymıyorum çünkü zaman çok kısıtlı)
Gezme - tozma zaten yok malum pandemi var -ki zaten gitmek istesem de gidemiyorum , gidemediğim gibi arkadaşlarımı ekiyorum her ders hem iş dolayısıyla...
Adam akıllı bir sistem oturtun , yapamıyorsanız da bırakın !