Neler Yeni

Tüm Sınavlar Okullarda Yapılacak!

Poyraz Efendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Ender Kaynarca
Dert etmelisin.
Sınavlar yakın değil ayrıca bu şekilde pek de zor olacağını zannetmem sonuçta ben ile ağrı dağındaki çobanın eğitim şartı aynı değil 🙁🙁🙁🙁 bu yüzden corona bitene kadar uzaktan eğitimle olabildiğince
Bu arada dersleri takip ediyorum canım dert etmiyorum deyince boşladığımı düşünme

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sınavlara hazırlanan 8. ve 12'nci sınıflar için bir müfredat düzenlemesi olup olmayacağına ilişkin soru üzerine Selçuk, "Bu sene öğrencilerimizin, müfredatın tamamından sorumlu olmasını ve ölçme değerlendirme açısından okullarda sınav yapılması konusunu gündeme getiriyoruz. Resmi açıklamayı yakında yapacağız. İlkokulda sınav yok, ortaokullar, liseler için yani mevzuatta sınav muhatabı olan bütün çocuklarımız için sınavlarımızı okullarda yapacağız." diye konuştu.

Bakan Selçuk, bu durumun uzaktan eğitim devam etse de geçerli olacağını belirtti.

Ders sınavlarının nasıl olacağının sorulmasına karşılık da Bakan Selçuk, "Randevulu sistemle sınav yapmak durumundayız. Çünkü tüm öğrencileri aynı gün okula çağıramayız. Diyelim ki 7'nci sınıfların sınavı varsa, onların günü, saati ayrı olabilir, biri sabah biri öğleden sonra gelebilir. Bunları okullar ayarlar. Bunlarla ilgili çerçeve hazır." bilgisini paylaştı.

Kaynak:https://www.ntv.com.tr/egitim/milli...ri-okullarda-yapacagiz,6ivaF7E2SEGoFVZeUjMjVA
Anlamadığımız şeyden nasıl sınav olucaz ki?

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Has4nGodEx

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Hasan Acar
Şimdi yerleştirme sınavları mı okulda olacak deniyor yoksa ders sınavları da mı okulda olacak? Ders sınavı bu sistemde gerek var mı sizce?
Zaten bi ... anlamıyoruz. Bi de bundan sınav mı olacağız?

Ordulu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Mustafa Elbaşı
Sınavlara hazırlanan 8. ve 12'nci sınıflar için bir müfredat düzenlemesi olup olmayacağına ilişkin soru üzerine Selçuk, "Bu sene öğrencilerimizin, müfredatın tamamından sorumlu olmasını ve ölçme değerlendirme açısından okullarda sınav yapılması konusunu gündeme getiriyoruz. Resmi açıklamayı yakında yapacağız. İlkokulda sınav yok, ortaokullar, liseler için yani mevzuatta sınav muhatabı olan bütün çocuklarımız için sınavlarımızı okullarda yapacağız." diye konuştu.

Bakan Selçuk, bu durumun uzaktan eğitim devam etse de geçerli olacağını belirtti.

Ders sınavlarının nasıl olacağının sorulmasına karşılık da Bakan Selçuk, "Randevulu sistemle sınav yapmak durumundayız. Çünkü tüm öğrencileri aynı gün okula çağıramayız. Diyelim ki 7'nci sınıfların sınavı varsa, onların günü, saati ayrı olabilir, biri sabah biri öğleden sonra gelebilir. Bunları okullar ayarlar. Bunlarla ilgili çerçeve hazır." bilgisini paylaştı.

Kaynak:https://www.ntv.com.tr/egitim/milli...ri-okullarda-yapacagiz,6ivaF7E2SEGoFVZeUjMjVA
ben şimdi 8.sınıfım okuala mı gitçem sınav için veya artık ben okulama mı gitçem orası iraz karaşık

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA

Tüm Virüsler Okulda Kapılacak!!

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Oof of... Zaten hiçbir şeyden zevk alamıyoruz , aldığımızın 1.10 katı yani ne alırsak bir taneden daha fazlasını devlete alıyoruz. Daha ne istiyorlar ? Madem okullarda sınav yapacaksın o zaman okulları aç ? Madem okulları açmıyorsun e o zamanda sınavları uzaktan yap ? Eğitim uzaktan OL-MAZ !
Ne adam akıllı yazılımcılarınız var , EBA uygulaması ve serverları bug dolu ve ders saatlerimde kalabalıktan dolayı beni almıyor saçma bir şekilde. Ben zaten çalışan bir insanım. Sabah 7'de uyanıyorum işe gidiyorum , Öğleden sonra 4 gibi evde oluyorum , 7'ye kadar kendi yazılım işlerime bakıyorum , gece 3'e kadar sabah ki işimin bilgisayar versiyonu üzerinde çalışıyorum. Ben daha ne yapayım ? (yemek yeme - dinlenme gibi şeyleri saymıyorum çünkü zaman çok kısıtlı)
Gezme - tozma zaten yok malum pandemi var -ki zaten gitmek istesem de gidemiyorum , gidemediğim gibi arkadaşlarımı ekiyorum hem ders hem iş dolayısıyla...
Adam akıllı bir sistem oturtun , yapamıyorsanız da bırakın !

Son düzenleme:

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,796
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Oof of... Zaten hiçbir şeyden zevk alamıyoruz , aldığımızın 1.10 katı yani ne alırsak bir taneden daha fazlasını devlete alıyoruz. Daha ne istiyorlar ? Madem okullarda sınav yapacaksın o zaman okulları aç ? Madem okulları açmıyorsun e o zamanda sınavları uzaktan yap ? Eğitim uzaktan OL-MAZ !
Ne adam akıllı yazılımcılarınız var , EBA uygulaması ve serverları bug dolu ve ders saatlerimde kalabalıktan dolayı beni almıyor saçma bir şekilde. Ben zaten çalışan bir insanım. Sabah 7'de uyanıyorum işe gidiyorum , Öğleden sonra 4 gibi evde oluyorum , 7'ye kadar kendi yazılım işlerime bakıyorum , gece 3'e kadar sabah ki işimin bilgisayar versiyonu üzerinde çalışıyorum. Ben daha ne yapayım ? (yemek yeme - dinlenme gibi şeyleri saymıyorum çünkü zaman çok kısıtlı)
Gezme - tozma zaten yok malum pandemi var -ki zaten gitmek istesem de gidemiyorum , gidemediğim gibi arkadaşlarımı ekiyorum her ders hem iş dolayısıyla...
Adam akıllı bir sistem oturtun , yapamıyorsanız da bırakın !
haklısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,920
Üyeler
163,904
Son üye
cagofedaisi
Top Bottom