Tüm Sınavlar Okullarda Yapılacak!

Orası ayrı mesele bir de doğru düzgün bir eğitim almamamıza rağmen sınavlara gireceğiz.
Uzaktan eğitim normal eğitim gibi değil hiçbir şey anlamıyorum keşke bir an önce şu hastalık bitse de okullar açılsa ama bitemez bizim milletimiz maskesini takmayıp sosyal mesafe kuralını ağlattığı için.

Uzaktan eğitim normal eğitim gibi değil hiçbir şey anlamıyorum keşke bir an önce şu hastalık bitse de okullar açılsa ama bitemez bizim milletimiz maskesini takmayıp sosyal mesafe kuralını ağlattığı için.
Vallahi bak yalan yok bundan 5-6 ay önce okulların kapandığına acayip sevinmiştim şimdi açılmasını her şeyden çok istiyorum bunu isteyeceğim hiç aklıma gelmezdi.

Vallahi bak yalan yok bundan 5-6 ay önce okulların kapandığına acayip sevinmiştim şimdi açılmasını her şeyden çok istiyorum bunu isteyeceğim hiç aklıma gelmezdi.
Evde canım çok sıkılıyor okul açılsada gitsem keşke.Forumdan çıkıp youtube a 1 dk sonra tekrar foruma giriyorum sonra tekrar evi filan geziyorum ölüyorum evde kurtarın beni lann!

abd de bir eyalette okulların açılması ve 25 bin vaka türkiyede olursa...

En şanslı biz 9 lar artık ne sınav stressi ne okula alışma ders çalışma hiiiç yok en son kitabı mayıs ayında açtım 😂😂😂😂

Okullar açılmasıyla ilgili bir şey yazmıyor, okudunuz mu tamamını?
[/QUOTE
Bakanın bir programını duydum okulları 2 güner gün açılmasından bahsediyordu pazartesi salı sınıfın yarısı perşembe cuma yarısı şeklinde düşünüyoruz diyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,287
Üyeler
184,135
Son üye
Mkbberat
Geri