MufasaBoss
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,016
Bence Güzel Bi Haber Ama Bazı İslamcılar Halkı Cinseliğe Yönlendiriyorlar Diyip Tepki Göstericekler
hayatin gercegi demek icin buyuk bir sebep yok ortada sizin icin demiyorum islamci halka diyorum yanlis anlamayin hocam.hayatin gerçeklerini kabul etmeyi öğrensinler onlarda
iste bundan bahsediyordum.sadece cinsel acidan bakmayin bu hastaliga oturdugunuz topluma acik tuvaletlerden bile bulasma ihtimali var gotu kollayin beyler
bendeislamcilaradiyomhayatin gercegi demek icin buyuk bir sebep yok ortada sizin icin demiyorum islamci halka diyorum yanlis anlamayin hocam.
Yerinde bir karar. HPV Sadece cinsel yolla bulaşan bir hastalık değil.Bence Güzel Bi Haber Ama Bazı İslamcılar Halkı Cinseliğe Yönlendiriyorlar Diyip Tepki Göstericekler
okudugum bi makalede kondom bile yeterli korumayi saglamiyor diye yaziyordu nekadar dogrudur bilememYerinde bir karar. HPV Sadece cinsel yolla bulaşan bir hastalık değil.
okudugum bi makalede kondom bile yeterli korumayi saglamiyor diye yaziyordu nekadar dogrudur bilemem
Bimden alirsan ulasir tabi.Kondom ile bulaşıcı hastalığın alakası nedir? Kondom dediğin şey meninin, kadın yumurtalığına gitmesini engellemek ki bunu da %99 oranında başarıyor. Yani her 100 ilişkiden 1'inde o meni, yumurtalığa ulaşabiliyor.
sağlık ocağından olabiliyor muyuz ?Bence Güzel Bi Haber Ama Bazı İslamcılar Halkı Cinseliğe Yönlendiriyorlar Diyip Tepki Göstericekler
Bimden alirsan ulasir tabi.