🔥İndirim Tunçmatik TSK6136 PowerSurge 5 Priz 1050 Joule Akım Korumalı Priz 368,95TL

Kaliteli ve akım korumasız bir üçlü priz ise evet sorun olmaz. Fakat kalitesiz kablolara daha fazla uzatma eklemek sağlıklı değil. Ayrıca akım korumalı prize ister korumalı ister korumasız herhangi bir çoklayıcı takmak da sağlıklı değil.
Hocam ben 2 adet birbirine bağlı akım korumalı kullanıyorum bı uç ana prize takılı diğeri ana prize takılı olan prize takılı 2. Bağlı olanada.pc vesaire bağlı sorun olur mu

Bunu 3lü cogalticiya taksam sonra pc monitor felan baglasam fayda eder mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normal akım korumalı çoğaltıcı prizlerden farkı ne ?
Bunu direkt duvar prizine takmalısın. Ara kablo olmamalı. Aynısını birkaç yıldır kullanıyorum kullanım kılavuzunda öyle yazıyordu.

ürünü yıllardır kullanıyorum öğrenci evindeyken laptobu mu yeni almıştım çiçeği burnunda msi'ı takmak için
7.yıl olmuş şu an 700watt psu, 4070super sistemim ona bağlı.

küçük bir ilçe'de yaşıyorum zaman zaman kışın akımda dalgalanma oluyor ampuller kısılıyor bazı ev eşyaları çalışmıyor bazıları çalışıyor..
zaman zaman fırın bile bağlamak zorunda kalmıştım problem çıkarmadı bugüne kadar tavsiye ederim.

Açtığım konu markalı ve akım korumalı priz farkındaysan. Mesaj kasmak için mi yazıyorsun?
Aynen mesaj kasmak için yazıyorum nerden bildin 😀 bu foruma yeni katılanlar da bı acayip ha

Anladıysan ilk konuya da sen açıklık getir. Alakası nedir 1050 Joule akım korumalı Tunçmatik marka akım korumalı prizle Provedas Borled (o neyse artık) priz çoklayıcının? Ya da anlık kuponla ucuza almış olmanın? Artık geçerli olmayan bir anlık kupon hem de... Mesaj atma amacın nedir? Kim sordu Provedas Borled priz çoklayıcıyı kaça aldığını?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,351
Üyeler
183,830
Son üye
Fur0120
Geri