- Reaksiyon skoru
- 2,421
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Benimki kargoda üstteki yorumdaki arkadasinki teslim edilmiş hocam mobil uygulamadanmi aldiniz siz2 kere sipariş verdim amazon ikisinide iptal etti
Benimki kargoda üstteki yorumdaki arkadasinki teslim edilmiş hocam mobil uygulamadanmi aldiniz siz2 kere sipariş verdim amazon ikisinide iptal etti
mobilden aldım evetBenimki kargoda üstteki yorumdaki arkadasinki teslim edilmiş hocam mobil uygulamadanmi aldiniz siz
M.hizmerlerjne sorun hocam neden iptal edildi diye bizde iptal olmadi cunkumobilden aldım evet
vücudu ağrıtıyor mu suyu çok açınca?Hocam benimki teslim edileli 2 gün oldu baya iyi alet bu arada
Hayır ben orta ayarda kullanıyorum. Benim evdeki su çok şiddetli. O yüzden orta ayar bile yeterli geliyor.vücudu ağrıtıyor mu suyu çok açınca?
Hayır o kadar kuvvetli bir şey değil. Ama F/P ürün alınır bu fiyata. Ben 2 tane aldım yedek evde dursun diye 3 günde geldivücudu ağrıtıyor mu suyu çok açınca?
Ya benim evdeki su çok şiddetli akmıyor. Bunun etkisi olur mu acaba? Aldım bir tane ama çok da emin değilim yani. Duş başlığım zaten modluydu ama istediğim gibi değil. Sinir oluyorum yavaş akan suyaHayır o kadar kuvvetli bir şey değil. Ama F/P ürün alınır bu fiyata. Ben 2 tane aldım yedek evde dursun diye 3 günde geldi
Ya benim evdeki su çok şiddetli akmıyor. Bunun etkisi olur mu acaba? Aldım bir tane ama çok da emin değilim yani. Duş başlığım zaten modluydu ama istediğim gibi değil. Sinir oluyorum yavaş akan suya![]()
Hocam aile evinde su şiddetli akmıyor oraya da aldım ben bence işe yarar(kendi evime aldığım dün geldi gayet iyi).Ya benim evdeki su çok şiddetli akmıyor. Bunun etkisi olur mu acaba? Aldım bir tane ama çok da emin değilim yani. Duş başlığım zaten modluydu ama istediğim gibi değil. Sinir oluyorum yavaş akan suya![]()
Benim de aynı şekildeydi düzeldi bununla işe yarıyor
Teşekkür ederim, aldım hocam. Umarım iş görür, nefret ediyorum yavaş akan sudanHocam aile evinde su şiddetli akmıyor oraya da aldım ben bence işe yarar(kendi evime aldığım dün geldi gayet iyi).