Neler Yeni

Turbo Taktırınca Hıza Alışamamak?

Sagittarius

80+ Silver
Daha önce konusunu açmıştım Aracıma turbo taktırdım normalde araç ile Max 250 e çıktım turbo takınca 277 ,278 e geliyor baya bağırıyor Kayseri-Niğde otobaninda 275 ile geçtim ama durmak mesele olduğu zaman takla atacam korkusu geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Not Araba BMW E46 M3

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Turbo neden taktırdın ki? Bence gereksiz bir şey.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
858
İsim
okr
Daha önce konusunu açmıştım Aracıma turbo taktırdım normalde araç ile Max 250 e çıktım turbo takınca 277 ,278 e geliyor baya bağırıyor Kayseri-Niğde otobaninda 275 ile geçtim ama durmak mesele olduğu zaman takla atacam korkusu geliyor

Not Araba BMW E46 M3
şanzıman yetse daha gider bile.

OnurCiftci26

80+ Bronze

Not Araba BMW E46 M3
E46 M3 zaten stock hali ile 270-280 basıyor sen nasıl 250 bastın max? Onu geçtim turbo taktırınca nasıl stock haldeki hızını geçemiyorsun? Motorun fotoğrafını atar mısın?

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
motorun detaylıca resimlerini atarmısın?

Sagittarius

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
E46 M3 zaten stock hali ile 270-280 basıyor sen nasıl 250 bastın max? Onu geçtim turbo taktırınca nasıl stock haldeki hızını geçemiyorsun? Motorun fotoğrafını atar mısın?
Usta araba bilmem kaçıncı el kaç kere tamir görmüştür sanayiye Bidaha gidecem adam şimdilik kullan min 1 hafta sonra geri getir dedi büyük ihtimal başka bişeyler takacak

Şanzımanı değiştir 320 basar bu. GTR ile kafa kafaya gidersiniz.
GTR hızına :D kaç para tutar acaba

motorun detaylıca resimlerini atarmısın?
Biraz dağınık duruyo heralde tam bağlanmamış lar

OnurCiftci26

80+ Bronze
Usta araba bilmem kaçıncı el kaç kere tamir görmüştür sanayiye Bidaha gidecem adam şimdilik kullan min 1 hafta sonra geri getir dedi büyük ihtimal başka bişeyler takacak

GTR hızına :D kaç para tutar acaba

Biraz dağınık duruyo heralde tam bağlanmamış lar
Motorun fotoğrafını atsana bir bakalım neler yapmışlar.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
Frenlere de biraz yatırım yap :D

Sagittarius

80+ Silver
Motorun fotoğrafını atsana bir bakalım neler yapmışlar.
Valla sanayiden çıktım kendi arkadaşım baktı araca çok kötü takmışlar dedi resmini çekmeyi unuttum foruma yazarken işteydim boş arazilerde test ettim 293 e geliyor yol biraz topraklı fazla basmadim

Yeni gösterge taktırdım tamamen dijital bir gösterge artık sorun felan kalmadı hocam Nos yada nitro hangisini derseniz onu taktirmaya gerek varmı

Top Bottom