Perma Yİyecek Birisi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
iade etme şansınız varsa iade edip forumdan öneri isterseniz daha iyi olur
içinde bulunan işlemci intelin ilk işlemcilerinden çok eski bir işlemciOyun %93'ten gidiyor umarım mutlu olur neden öyle dediniz hocam?
Benim kendi bilgisayarımda 4 gb ram var metin2 de 3 tane pazar açabiliyorum bana sağlam geldi bilgisayar gerçekten kötü mü ?Geçmiş olsun. Keşke almadan önce konu acsaydiniz çok kötü bilgisayar
öncelikle pişman olacağın bir sistem turbox gibi markalar 2.elden en ucuz parçaları toplayıp 0 parça altında 2.elden satıyor markasız anakartları felan alıp kendi logolarını basıp kullanan bir marka zaten gt 730 çok kötü bir kart o fiyata apu sistem toplasaydın daha fazla verim alırdınKardeşime doğum günü hediyesi bilgisayar aldım kargom 2 saat önce geldi kurulumu tamamladım windows 10 kurdum bilgisayara şimdi fortnite indiriyorum sizce donmadan kasmadan oynayabilir mi ?
kötüBenim kendi bilgisayarımda 4 gb ram var metin2 de 3 tane pazar açabiliyorum bana sağlam geldi bilgisayar gerçekten kötü mü ?
Bilgisayarcı arkadaş mesleği bırakırsa çok iyi olur bence.Bilgisayarcı tanıdığım vardı ona danıştım zaten içim rahat. Siz ne düşünüyorsunuz diye merak ettim
Evet kötü. Genelde 2. el parçalar kullanıyorlar ya da tarihi eser işlemci ekran kartlarını kullanıyorlar. Kullandıkları güç kaynağı Allah'a emanet. Ssd desen HDD'den yavaş.Benim kendi bilgisayarımda 4 gb ram var metin2 de 3 tane pazar açabiliyorum bana sağlam geldi bilgisayar gerçekten kötü mü ?
Hocam öyle diyorsunuz da JamesDonkey SSD almışsınız?öncelikle pişman olacağın bir sistem turbox gibi markalar 2.elden en ucuz parçaları toplayıp 0 parça altında 2.elden satıyor markasız anakartları felan alıp kendi logolarını basıp kullanan bir marka zaten gt 730 çok kötü bir kart o fiyata apu sistem toplasaydın daha fazla verim alırdın