Neler Yeni

Turbox ATM900036 güzel mi?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ratorest

80+ Silver
Geçmiş olsun. Keşke almadan önce konu acsaydiniz çok kötü bilgisayar

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
İade edebiliyorsan et keşke almadan önce konu açsaydın

.RBO.

80+ Silver
dd-dostum kötü bir haberim var belki kardeşinin ihriyacını karşılayabilir ama sizin başınızı çok ağrıtacak bir bilgisayar 1-2 ay kasmalar donmalar kapanmalar başlayacak herangi bir elektrik gitdiğinde pc kökten gidebilir depolama bozulabilir anakart kalitesiz olduğu için arızalar çıkartabilir keşke almadan önce bize sorsaydınız iade ete imkanınız varsa iade edin

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
Hocam iade edebiliyorsanız direkt iade isteyin. Forumda bu fiyatlara bundan daha iyi sistem toplayacak elbet birileri çıkar.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
öncelikle pişman olacağın bir sistem turbox gibi markalar 2.elden en ucuz parçaları toplayıp 0 parça altında 2.elden satıyor markasız anakartları felan alıp kendi logolarını basıp kullanan bir marka zaten gt 730 çok kötü bir kart o fiyata apu sistem toplasaydın daha fazla verim alırdın

Muhammet Tunçay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet
Benim kendi bilgisayarımda 4 gb ram var metin2 de 3 tane pazar açabiliyorum bana sağlam geldi bilgisayar gerçekten kötü mü ?
Evet kötü. Genelde 2. el parçalar kullanıyorlar ya da tarihi eser işlemci ekran kartlarını kullanıyorlar. Kullandıkları güç kaynağı Allah'a emanet. Ssd desen HDD'den yavaş.

Argos99

80+
öncelikle pişman olacağın bir sistem turbox gibi markalar 2.elden en ucuz parçaları toplayıp 0 parça altında 2.elden satıyor markasız anakartları felan alıp kendi logolarını basıp kullanan bir marka zaten gt 730 çok kötü bir kart o fiyata apu sistem toplasaydın daha fazla verim alırdın
Hocam öyle diyorsunuz da JamesDonkey SSD almışsınız?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,098
Üyeler
163,431
Son üye
bertanxxx
Top Bottom