NespaY
80+ Silver
Çöp kutusu ikisinden de iyi.Hangisi daha kötü?
Çöp kutusu ikisinden de iyi.Hangisi daha kötü?
İlkokul lafıÇöp kutusu ikisinden de iyi.
aha geldi turbox guard.İlkokul lafı![]()
Ne alaka, ikisinide sevmiyorum ama çöp kutusu ikisinden de iyi laflarını genellikle ilkokul çocukları söylüyor.aha geldi turbox guard.
Eğer ilkokul çocuğu olduğum konusunda karar verdiyseniz discord veya wp gelip yaşımın 20 olduğunu kanıtlayabilirim.Ne alaka, ikisinide sevmiyorum ama çöp kutusu ikisinden de iyi laflarını genellikle ilkokul çocukları söylüyor.
Ben sana yaşın bu yaşındasın o yaşındasın demiyorum. Bu laflarını ilkokul çocuklarının dediğini söylüyorum.Eğer ilkokul çocuğu olduğum konusunda karar verdiyseniz discord veya wp gelip yaşımın 20 olduğunu kanıtlayabilirim.
Peki kısacası boş yaptın yani anladım.Ben sana yaşın bu o demiyorum. Bu laflarını ilkokul çocuklarının dediğini söylüyorum.
Sen nasıl anlarsan anla, adam gibi bir şey söylüyoruz. Cümleyi bile doğru anlayamayıp cevap veriyorsun. 20 yaşındaysan gerçekten üzülürüm. 20 yaşında değilsen yalan söylemene daha çok üzülürümPeki kısacası boş yaptın yani anladım.
Boş verin hocam onları yanlış anlayıp suç atıyor onlar ancak.Sen nasıl anlarsan anla, adam gibi bir şey söylüyoruz. Cümleyi bile doğru anlayamayıp cevap veriyorsun. 20 yaşındaysan gerçekten üzülürüm. 20 yaşında değilsen yalan söylemene daha çok üzülürüm![]()
Bak bana kanıtlamaktan başka bir çare bırakmıyorsun bak iyi misin kendinle çelişiyorsunSen nasıl anlarsan anla, adam gibi bir şey söylüyoruz. Cümleyi bile doğru anlayamayıp cevap veriyorsun. 20 yaşındaysan gerçekten üzülürüm. 20 yaşında değilsen yalan söylemene daha çok üzülürüm![]()