VitoScaletta
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
aynen bi lepistes atıcaksınBalık atmak lazım oraya
aynen bi lepistes atıcaksınBalık atmak lazım oraya
Balık atmak lazım oraya
demek ki daha büyük sistem koyabilirim nasıl denerim ? (!)bizim akvaryum daha büyük
suyu dolaptan koy yeter 2-3 buz at bidedemek ki daha büyük sistem koyabilirim nasıl denerim ? (!)
vatoz koysam nolur acaba içinesuyu dolaptan koy yeter 2-3 buz at bide
işlemciyi falan emcükler sıkıntıvatoz koysam nolur acaba içine
İçinde yüzmek isterdim
SENE 2014 TE BÖYLE BİŞEY YAPMASI ÇOK İYİ BENCE
Amd sistemlerinde bu yöntemle suyu hemen ıstıp kalofer peteklerine verilebilir mükemmel bir sistem artık doğalgaza da gerek yok sadece eve 1 adet knıght onlıne veya metin 2 oynayan erkek çocuk yeterli
hemen deniyorum
Amd sistemlerinde bu yöntemle suyu hemen ıstıp kalofer peteklerine verilebilir mükemmel bir sistem artık doğalgaza da gerek yok sadece eve 1 adet knıght onlıne veya metin 2 oynayan erkek çocuk yeterli
işlemcide balık .Dişlemciyi falan emcükler sıkıntı
AMD sistemlerine takıldım sistemim tamamen AMD en yüksek gördüğüm sıcaklık 65 derece o da işlemci de.
makarasına yazdım zaten benimde işlemci amdAMD sistemlerine takıldım sistemim tamamen AMD en yüksek gördüğüm sıcaklık 65 derece o da işlemci de.