Türk Dizilerini Seven Varmı ? Neden

İzlediklerim arasında en iyileri şunlar:
1) Kurtlar Vadisi (ilk 97 bölüm)
2) Ezel (özellikle ilk sezon)
3) Behzat Ç.

Bu 3 diziyi çok seviyorum. Gerisi çöp. Güzel olup henüz izlemediklerim belki vardır, onları hariç tutuyorum.

Televizyondan türk dizisi izleyebilen harbi alfadır. Şu ana kadar 5-6 tane izlemişimdir onlarda ya netflixten yada youtubdan atlaya atlaya.

Eskiden olarak Leyla ile Mecnun'u ve Yeşil Deniz'i sevmiştim. Şu sırada Gönül Dağı dizisi ilgimi çekiyor. Sebebi ise bu dizilerin sıcak bir arkadaş/aile ortamlarını temsil etmesi.

Yeşilçam (şu an çekilmiyor ama izlemediklerim çok) ve mafya tarzı dizileri severim

Türk Dizilerini Seven Varmı ? ve neden seviyorsunuz ? merak ettiğim için sordum. Konu altına yazalım.
Örnek: Oyunculukları iyi, Konuları güzel, anlamlı vs.

Düşüncem: Ben sevmiyorum hatta bu aşk konulu dizilerden nefret ediyorum. Çok saçma konuları ve hepsi birbirleriyle aynı konular.
bi masumlar izlerim dizi olarak
neden çünkü kaliteli bir yapım
en aızndan içinde namus töre intikam kocası ölünce güçlü olan kadın ağa
namus mafya yok

Eskilerine bayılıyorum.
Mafya dizisi diyip geçiştirilen Kurtlar Vadisi'nde sahnelerdeki her bir detay gerçek hayatı anlatır. İlk 97 bölüm tamamen gerçekten alıntıdır. Mafya Polat ölmüyor zart zurt diyenler dizinin 2017deki bölümünü izleyip bilmeden sallayanlardır.
Ezel de güzel dizi, hikayesi hoş ama yüz değiştirme, dayı olayı biraz Kurtlar Vadisi'nden alıntı gibi ama güzel.
Leyla ile Mecnun çok iyi zaten
Kuzey Güney gayet kaliteli izlenir
Behzat Ç. Kesinlikle izlenmesi gereken, yıllar önceden fetönün tahminini yapan bir dizidir.
Poyraz Karayel gayet güzel sağlam dizi fakat bölümleri fazla uzun klasik Türk dizisi

Şuan 2 3 tane ailemle birlikte izliyorum yani, günün geri kalanını oyun youtube internet vs vs, ve bu aralar zaten hiç kaliteli türk dizisi yok.

Kurtlar vadisi en iyisi diğerleri çöp harbiden çöp

Akasya durağı sevilmezmi be

aşk komedi diziler çöp her dizide aşk oluyor yada yeni oyuncular dahil olduğunda onları bile aşık ediyorlar

Şuanki diziler kötü ama eski diziler güzeldi mesela

Sana bir sir verecegim
Selena
Akasya duragi
Ask yeniden
Kurtlar vadisi
Behzat c
Ezel
Arka sokaklar suat ölene kadar güzeldi sonra kötü oldu
Cennet mahallesi
Küçük ağa

Mucize Doktor, çünkü; disiplinli ve samimi doktorluk herkeesin hayali ve izlerken içim kıpır kıpır oluyor hayalim + dram seviyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,664
Üyeler
174,761
Son üye
Enes5115
Geri