Neler Yeni

Türk milleti neden araştırma konusunda sıkıntısı var?

Furkan/CharuSs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Furkan DURAN
Türk milleti neden araştırma konusunda özürlü? Konulara bakıyorum Youtube'a veya Google'a yazsa tonlarca video ve makale geliyor ama yinede buraya konu açıyorlar ayrıca Google'a yazması gereken soruları buraya yazıyorlar. Google'a yazsa 5 gün beklemenden sorununu bulacak ama... Sizin düşünceleriniz nedir? Nasıl teşvik edebiliriz araştırma konusuna?
Çoğu yer de yanlış bilgi dolaşıyor. İnsanlar en doğrusunu burdan öğrenebilmeli bence.

cemilalkis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Cemil Alkış
Birçok yalan dolan var doğru. O tarz konuları bahsetmiyorum basit hata kodları Google'a yazmak yerine.
Hocam şöyle diyim bir hata aldım,internette 5-10 tane video izlememe rağmen bulamadım hatanın sebebini en son gidip program ekle veya kaldırdan bir dosyayı onar yapınca düzeldi.Her ne kadar fazla video olsada olmuyor hata hep aynı değil.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Üşeniyorlar ama bazılarının çözümü internetten çözülmüyor yada kolayına geliyordur bende site site aramak yerine açarım konuyu bilen kişi cevaplar
Üşengeçlik değil ya. Basit konuları diyorum. Çözemiyorsa tabi ki konu açacak.
Başlığı düzelt o insanlarla dalga geçmeyin lütfen,
Hakaret etmek istemedim sadece böyle bir sorun var olduğunu anlatmak istedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen ya hatta bazı konulara Google'dan bakıp cevap veriyorum. Direk Google'a yazsa cevabı bulacak.
Bende öyleyim.

Hocam şöyle diyim bir hata aldım,internette 5-10 tane video izlememe rağmen bulamadım hatanın sebebini en son gidip program ekle veya kaldırdan bir dosyayı onar yapınca düzeldi.Her ne kadar fazla video olsada olmuyor hata hep aynı değil.
Hocam önce araştırıp deneyip olmadıysa konu açmak doğru ama araştırmadan da konu açılmaz.

cemilalkis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Cemil Alkış
Üşengeçlik değil ya. Basit konuları diyorum. Çözemiyorsa tabi ki konu açacak.

Hakaret etmek istemedim sadece böyle bir sorun var olduğunu anlatmak istedim.

Bende öyleyim.

Hocam önce araştırıp deneyip olmadıysa konu açmak doğru ama araştırmadan da konu açılmaz.
Bakın,size kolay gelen bir şey ona zor gelebilir,siz adamın araştırıp araştırmadığını bilemezsiniz,sadece size kolay geliyor diye ona araştırma özürlü demenizde ayrı bir ironi zaten

Bakın,size kolay gelen bir şey ona zor gelebilir,siz adamın araştırıp araştırmadığını bilemezsiniz,sadece size kolay geliyor diye ona araştırma özürlü demenizde ayrı bir ironi zaten
Ha haklı olduğunuz yerler var mı, dibine kadar.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Forumun olayı bu zaten. Herkes Google'a yazsa forum ölür. :D

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,228
İsim
haro
Forumlar zaten araştırma ve sorma yeri. Bu başlıgı açarken ne düşündün? Çok basit şeyleri soranlar hakkında konuştuysan onu bile sormak iyidir. Danışmak her zaman iyidir. :D

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
Dostum bu forumda yardımlaşma cevaplama yeri değilmi o zaman kimse konu açmasın sonucta heryerde bulunabilcek bi cevap var

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Forumda açılan konularla tüm Türk Milletini genelliyorsun peki senin burada yaptığın ne? Burada konuyu açtın, peki forumda bu konularda azalma olacak mı? Foruma bir yararı olacak mı bu konunun? Burası yardımlaşma yeri insanları kolay sorular soruyorlar diye yargılamayın.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ben şuna kızıyorum mesela. Aynı konudan forumda onlarca var. Önce daha önce açılmış mı bir bak. Açıldıysa o konuyu incele. Baktın yok tekrar aç. Bu şekilde konu kirliliğinin önüne geçilir.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Forumda açılan konularla tüm Türk Milletini genelliyorsun peki senin burada yaptığın ne? Burada konuyu açtın, peki forumda bu konularda azalma olacak mı? Foruma bir yararı olacak mı bu konunun? Burası yardımlaşma yeri insanları kolay sorular soruyorlar diye yargılamayın.
Hocam karmaşık konuları tabi ki sorabilir. Benim bahsettiğim konu mesela klavyeyi takıp bilmem hata kodu alıyor. Eğer bunu internette yazarsa sorunu çok rahat çözer ama mesela sistem mavi ekran verip kapanıyorsa tabi ki konu açması lazım herkes de mavi ekran hataları farklıdır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,602
Üyeler
164,534
Son üye
WilberLegros
Top Bottom