pcsavaşçısı
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,186
Turk mmo diye bir siteye girdim sorun çıkar mı hemen kapattım korkudan
Hayır çıkmaz bir yerlere tıklamadıysan bilgisayara dosya falan indirmediysen bir şey olmaz korkma.Turk mmo diye bir siteye girdim sorun çıkar mı hemen kapattım korkudan
İndirmedim direk oc temizleme yazdım o çıktıHayır çıkmaz bir yerlere tıklamadıysan bilgisayara dosya falan indirmediysen bir şey olmaz korkma.
İndirmedim direk pc temizleme yazdım o çıktı
bir şey olmaz o zaman.İndirmedim direk oc temizleme yazdım o çıktı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Captcha istedi sıkıntı çıkar mı yaptım ben insan değilim bilmemnesinibir şey olmaz o zaman.
Hiç duymamıştım da o yüzdenNeden çıksın anlamadım![]()
Çıkmaz merak etme.Captcha istedi sıkıntı çıkar mı yaptım ben insan değilim bilmemnesini
Hiç duymamıştım da o yüzden
otomatik sızmalardan vs. korumak için yapılmış bir sistemCaptcha istedi sıkıntı çıkar mı yaptım ben insan değilim bilmemnesini
Hiç duymamıştım da o yüzden
4 yıllık konuSorun çıkar kardeşim. Güvenilir değildir, forumda açılan konular hepsi çeviriden alınmış konulardır. Yamalar konusunda yardım edecek kimse yok bu arada. Admin grubu anlaşmalı forum yönetiyorlar yani sadece kırmızı adminler orada ödeme alıyor. Siz foruma kaydoldukça onlar kazanıyor. Neden adminlik görevlerini bırakmıyor sanıyorsunuz? Yönetime katılırsanız co-admin rütbesine gelene kadar sizi eziyorlar sürekli birşeye zorluyorlar. Ona göre kaydolun derim.
Ben Ümit
Güncel durumu aydınlattım maalesef şuanki gidişat bu4 yıllık konu