Turk mmo diye bir siteye girdim

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,186
Turk mmo diye bir siteye girdim sorun çıkar mı hemen kapattım korkudan

Neyden korktun ki ? :D
Türkiye'deki en eski oyun forumlarından biridir.
İçi reklam dolu ve şuan ölü durumda ama girebilirsin problem olmaz.

Neden çıksın anlamadım :D

Captcha istedi sıkıntı çıkar mı yaptım ben insan değilim bilmemnesini
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiç duymamıştım da o yüzden
otomatik sızmalardan vs. korumak için yapılmış bir sistem :D eğer vpn ile google da arama yaparsanız büyük ihtimal aynı şeylerle karşılaşırsınız bu sadece sizin program mı yoksa insan mı olduğunuzu ayırt etmek içindir.

Sorun çıkar kardeşim. Güvenilir değildir, forumda açılan konular hepsi çeviriden alınmış konulardır. Yamalar konusunda yardım edecek kimse yok bu arada. Admin grubu anlaşmalı forum yönetiyorlar yani sadece kırmızı adminler orada ödeme alıyor. Siz foruma kaydoldukça onlar kazanıyor. Neden adminlik görevlerini bırakmıyor sanıyorsunuz? Yönetime katılırsanız co-admin rütbesine gelene kadar sizi eziyorlar sürekli birşeye zorluyorlar. Ona göre kaydolun derim.

Ben Ümit

Sorun çıkar kardeşim. Güvenilir değildir, forumda açılan konular hepsi çeviriden alınmış konulardır. Yamalar konusunda yardım edecek kimse yok bu arada. Admin grubu anlaşmalı forum yönetiyorlar yani sadece kırmızı adminler orada ödeme alıyor. Siz foruma kaydoldukça onlar kazanıyor. Neden adminlik görevlerini bırakmıyor sanıyorsunuz? Yönetime katılırsanız co-admin rütbesine gelene kadar sizi eziyorlar sürekli birşeye zorluyorlar. Ona göre kaydolun derim.

Ben Ümit
4 yıllık konu

Geri