Bende problem yok. Musteri hizmetlerini arayınAcayip bir şekilde akşam saat 18:30 dan sonra paket kaybı başlıyor.3-4 gündür devam ediyor. Ben le alakalı bir şey değil. Türk net kullananlar yaşıyor mu?
Müşteri hizmetleri varmıydı bunların ?Bende problem yok. Musteri hizmetlerini arayın
bizim burda adls hat var onunda hatları dolmuş nasıl bir yerde yaşıyosak olan internete zaten 1 saate bir arada sırada tam oyunda adam öldüreceken internete ping giriyo her şey oluyo bu nasıl bir internet yaa bari hızlı olsa dicem arada kesilsin dicemde 16 mbps nin 12 mbps alabiliyorum yükleme hızı ise vermese daha iyi 0.5Acayip bir şekilde akşam saat 18:30 dan sonra paket kaybı başlıyor.3-4 gündür devam ediyor. Ben le alakalı bir şey değil. Türk net kullananlar yaşıyor mu?
Birde ders işleyemiyorum çölde yaşıyom sanki eba paketi var ama mobil veride çekmiyo internet desen emanet derse girmeyince yok yazılıyom ama arkadaşlarım sağalsun bi şekilde halediyoruzbizim burda adls hat var onunda hatları dolmuş nasıl bir yerde yaşıyosak olan internete zaten 1 saate bir arada sırada tam oyunda adam öldüreceken internete ping giriyo her şey oluyo bu nasıl bir internet yaa bari hızlı olsa dicem arada kesilsin dicemde 16 mbps nin 12 mbps alabiliyorum yükleme hızı ise vermese daha iyi 0.5