Türk net pişmanlığı!!

barut

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
418
dostlar ocak ayında türknete geçtim fixnet ile arada kalmıştım türk neti seçtim lakin son 2 aydır o kadar kötüki internet 75mb destekliyor evim diyorlar 50mb kadar düşer yaw dedim verin sıkıntı yok 50mb olsun,
neyse 2 aydır diyorlar ki 75mb veremediğimiz için otomatik en düşük pakete geçirelim sizi internetiniz sorunlu olmasın dedim tamam geçirin sıkıntı yok hadi ona da okeyledim şimdi bana diyorlarki 24mb düşüreceğiz illahlah ettim artık cimere kayıt geçtim, ve dağıtım kutusu sorunlu gösterip şuanda evimde 6 gündür internet yok. Ulaşıyorum genel arıza diyor lakin türktelekomcu arkadaşımı aradığımda arıza falan yok knkm oparetör bazlıdır dedi ki öyle de eminim ne yapacağım bilen varmı? başka bir internet öneren de olursa geçerim aylık 700 e çıkartmışlar çok iyi veriyorlar gibi ne uğraştırdılar bizleri böyle ya yıl olmuş 2025 ben 24mb internet alabiliyorum şaka gibi. Konum hatay bu arada depremden dolayı falan öyledir yazmayın dostlar bir alt sokağımda komşum gigafiber alıyor altyapı bizim mahalleye gelmedi gigafibere de gerek yok bende ha olsa olur mu olur tabii ki de çekmiyorlar kablo, bari bakıralyapınızı düzeltin dimi. acayip kuruldum

Bende İskenderundayım cidden rezalet yönetim var. Türktelekomdan 1 ay çalışma ödülü aldık geçen hafta

Bende İskenderundayım cidden rezalet yönetim var. Türktelekomdan 1 ay çalışma ödülü aldık geçen hafta
dostum bende belendeyim, inan iskenderundan daha kötü bizim bura. Senin dediğini de anlamadım kötü olan hangi firma asadskjladkjlasdkjl

dostum bende belendeyim, inan iskenderundan daha kötü bizim bura. Senin dediğini de anlamadım kötü olan hangi firma asadskjladkjlasdkjl
Valla abi genel olarak aralarında paslaşıyorlar bence. Bizdede 1 kutuya bakacaklardı bursada 1 ayda 1 allahın kulunu göndermediler kablonette

gigafiber kullanmıyorsan türknet kullanma hiç. başak ispye geç. uzun süre vdsl kullandım, gigafiber geldiğinde ona geçtim. gigafiberde hiç sorun yaşamadım suana kadar. vdsl'de türktelekom altyapısı sıkıntı çıkarttı 7 8 kere. ticketla ugrastırıyolar sonra

Valla abi genel olarak aralarında paslaşıyorlar bence. Bizdede 1 kutuya bakacaklardı bursada 1 ayda 1 allahın kulunu göndermediler kablonette
yaw kutu evimin altında ona rağmen rezalet geliyor net. Atlantisten çıktığıma bile pişman ettiler beni. Uydu alacağız en sonunda onu istiyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gigafiber kullanmıyorsan türknet kullanma hiç. başak ispye geç. uzun süre vdsl kullandım, gigafiber geldiğinde ona geçtim. gigafiberde hiç sorun yaşamadım suana kadar. vdsl'de türktelekom altyapısı sıkıntı çıkarttı 7 8 kere. ticketla ugrastırıyolar sonra
dostum önereceğin bir net var mı peki? ona göre araştırma yapıp çıkacağım

yaw kutu evimin altında ona rağmen rezalet geliyor net. Atlantisten çıktığıma bile pişman ettiler beni. Uydu alacağız en sonunda onu istiyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostum önereceğin bir net var mı peki? ona göre araştırma yapıp çıkacağım
Kablonet var bursadaki evimizde 0 sorun yaşadım

Geri