TÜRK NET veya KABLO NET

Reaksiyon skoru
7
şuan kullandığım internet TT
türk nete geçmeyi düşünüyorım kullanan arkadaşlar bilgi verebilirler mi
internet hızı konusunda
ve şöyle bir söylem var gece 2 den sonra internet kötüleşiyormuş doğru mu
birkaç bilgi verirseniz iyi olur yıl bitmeden geçmeyi düşünüyorum.

Tartışmasız kablonet. Fakat kablonetin gponu yok ise ve türknetin gigafiberi vaqrsa türknet yani özetle türknet gigafiber yoksa ve o altyapıda kablonetinde gponu yoksa kesinlikle kablonet.

Turknet candır bence ya Kablonet'den geçtim buna İlk kez internet buymuş dedim Upload şahane Ping nerdeyse 0 Gece upload hızı biraz düşebiliyor ama download ping vs stabil hep Kablonet çoğu yerde fiber kullanmıyor koaksiyel gibi bişey dedikleri bakır kablo kullanıyorlar O da fiber kalitesinin yanından geçmez Bence kablonette fiber olsa bile Türknet daha iyi Şurdan yakındaki yorumlara da bakman lazım tabi O daha önemli https://internetharitasi.com/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Turknet candır bence ya Kablonet'den geçtim buna İlk kez internet buymuş dedim Upload şahane Ping nerdeyse 0 Gece upload hızı biraz düşebiliyor ama download ping vs stabil hep Kablonet çoğu yerde fiber kullanmıyor koaksiyel gibi bişey dedikleri bakır kablo kullanıyorlar O da fiber kalitesinin yanından geçmez Bence kablonette fiber olsa bile Türknet daha iyi Şurdan yakındaki yorumlara da bakman lazım tabi O daha önemli https://internetharitasi.com/
site patlamış Yukarıdaki Testi 3 diş çeken wifi bağlantısıyla yaptığımı da belirteyim bu arada

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-11-30 002901.png
    Ekran görüntüsü 2023-11-30 002901.png
    33.8 KB · Hit: 238
Son düzenleme:

site patlamış Yukarıdaki Testi 3 diş çeken wifi bağlantısıyla yaptığımı da belirteyim bu arada
Kardeşim cahilce konuşma bari bilmediğin yada eksik bilginin üzerine yorum yapma bence.
Evet kablonet koaksiyel kablo kullanıyor ama çok farketmiyor maaliyeti az ve fibere yakın performansı var ben 9-10 senedir kullanıyorum aynı şekilde bu zaman diliminde birde dsl kullandım rezillik daha dolabı dibimde 90 100 megabit alıyorum fakat akşam bitiyor pingler çıkıyor falan kablonette hiçbir zaman ping sorunu yaşamadım verdiği modem çok kaliteli çekim gücü baya iyi dediğim gibi sadece gigafiberde kullanılır türknet onun dışında gpon yok ise direk kablonete atlamanız lazım.

Alakası Yok Bu Arada 6 Yıldır Kablonet Kullanıyom 100 Mbps 20 Uploud Düşüklük Bile Yok 1 Mbps Zaten Ping Senin Santral İle Mesafen İle Alakalı

Kardeşim cahilce konuşma bari bilmediğin yada eksik bilginin üzerine yorum yapma bence.
Evet kablonet koaksiyel kablo kullanıyor ama çok farketmiyor maaliyeti az ve fibere yakın performansı var ben 9-10 senedir kullanıyorum aynı şekilde bu zaman diliminde birde dsl kullandım rezillik daha dolabı dibimde 90 100 megabit alıyorum fakat akşam bitiyor pingler çıkıyor falan kablonette hiçbir zaman ping sorunu yaşamadım verdiği modem çok kaliteli çekim gücü baya iyi dediğim gibi sadece gigafiberde kullanılır türknet onun dışında gpon yok ise direk kablonete atlamanız lazım.
Kardeş cahillikle ne alakası var bunun O kablo şöyle bu modem böyle banane.. Ben kendi deneyimime bakarım gün sonunda Ben kötü bir deneyim yaşadım kablonet'te upload hızı 2 nin üstüne çıkmadı hiç Sana hangi modemi verdiler bilmiyorum ama bana verdikleri şu modem https://www.google.com/url?sa=i&url...ved=0CBEQjRxqFwoTCKC3p4yo7IIDFQAAAAAdAAAAABAD
yeryüzündeki en berbat modem olabilir Steam den oyun indirirken yan yatırıp üstünde çay demleyebilirsin o sıcaklıkla Başka da bi işe yaramaz zaten WİFİ'I yan odadan çekmiyor bile şu aletin (5ghz de) Sen iyi bir deneyim yaşamış olabilirsin ki bu çok normal Zira her ıss nin iyi olduğu yerler vardır Yerinizde olsam @zongoloKante nasıl olsa tahhütsüz diye birkaç ay turknet'i denerdim beğenmezsem tak diye kablonet'e geçerdim

Kardeş cahillikle ne alakası var bunun O kablo şöyle bu modem böyle banane.. Ben kendi deneyimime bakarım gün sonunda Ben kötü bir deneyim yaşadım kablonet'te upload hızı 2 nin üstüne çıkmadı hiç Sana hangi modemi verdiler bilmiyorum ama bana verdikleri şu modem https://www.google.com/url?sa=i&url=https://www.epey.com/modem/netmaster-infinity-401.html&psig=AOvVaw1FyUGee-CnfB0S0YIqtPkd&ust=1701453964400000&source=images&cd=vfe&opi=89978449&ved=0CBEQjRxqFwoTCKC3p4yo7IIDFQAAAAAdAAAAABAD
yeryüzündeki en berbat modem olabilir Steam den oyun indirirken yan yatırıp üstünde çay demleyebilirsin o sıcaklıkla Başka da bi işe yaramaz zaten WİFİ'I yan odadan çekmiyor bile şu aletin (5ghz de) Sen iyi bir deneyim yaşamış olabilirsin ki bu çok normal Zira her ıss nin iyi olduğu yerler vardır Yerinizde olsam @zongoloKante nasıl olsa tahhütsüz diye birkaç ay turknet'i denerdim beğenmezsem tak diye kablonet'e geçerdim
hatta davet kodumu da bırkayım şöyle indirim olur sana da geçersen WHC69MW47FTK

Tamamen yerden yere göre değişir memleketimde türknet var mükemmel bir interneti var ama şu anda Ankaradayım kablonet kullanıyorum ve tam anlamıyla çöp sadece modemin olduğu odada iyi çekiyor diğer odalarda çekmiyor bile, altyapıdan da olabilir bilmiyorum ama deneyimlerim böyle

Tamamen yerden yere göre değişir memleketimde türknet var mükemmel bir interneti var ama şu anda Ankaradayım kablonet kullanıyorum ve tam anlamıyla çöp sadece modemin olduğu odada iyi çekiyor diğer odalarda çekmiyor bile, altyapıdan da olabilir bilmiyorum ama deneyimlerim böyle
Kardeşim 10 senelik modem kullanırsan tabi iyi çekmez boş boş yorum yapma bende aynı şey oluyordu cihaz kiraladım ve şuan verilen modem 1 kat aşağıdan çok rahat çekiyor git adam gibi modem kirala 6 lira mıydı 10 muydu şunaki fiyatını bilmiyorum 10-15 tl den fazla değildir kirala.

Kardeşim 10 senelik modem kullanırsan tabi iyi çekmez boş boş yorum yapma bende aynı şey oluyordu cihaz kiraladım ve şuan verilen modem 1 kat aşağıdan çok rahat çekiyor git adam gibi modem kirala 6 lira mıydı 10 muydu şunaki fiyatını bilmiyorum 10-15 TL den fazla değildir kirala.

Ben her zaman her şeyin en kalitelisini kullanmaya çalışırım

Bunu kullanıyorum ama şu anda bulunduğum ev biraz eski altyapıdan da olabilir belirtmiştim zaten

Ben her zaman her şeyin en kalitelisini kullanmaya çalışırım

Bunu kullanıyorum ama şu anda bulunduğum ev biraz eski altyapıdan da olabilir belirtmiştim zaten
Kanka sende o zmaan ara bi zahmet ekip gelsin baksın sonuçta belki kablo eskimiştir değişmesi lazımdır falan hani çöüm odaklı gitseniz sorun kalmıcak firmaların kendi altyapısı yoksa hepsi genelde tğrk telekom altyapısını kullanıyor türknette öyle dsl hizmetini ordan veriyor sen orada arıza kaydı açınca türk telekomdaki ekipler bakıyor ve onlar da rezalet bu yüzden türknet gigafiber haricinde pek tavsiye edilmez ama kablonet hem devlet kuruluşu hemde ciddi önem veriyor benimde sinyal sorunum vardı il müdürlüğüne gittim adam hemen iki dk da halletti hatta gitmedim telefonda görüştüm adam teleofnda iken o arıza kaydıma bakan herifi aradı kardeşim sen normal diyip kapatmışsın abone problem yaşıyor burada sinyal kaybı var ben görüyorum git düzelt gerekirse evden bak falan dedi sornasında halloldu zaten ekiplerin bazıları kablonet bünyesinde bazıları taşeron firma. İşte taşeron firma olması biraz kötü ama bu konuda artık komple kablonet bünyesinde ekip olacakmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,094
Üyeler
190,855
Son üye
pator
Geri