Neler Yeni

Türk olmaktan memnun musunuz?

Türk olmaktan memnun musunuz?

• Oy kullanan toplam üye
    165

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,662
İsim
Heath Ledger
Arkadaşlar Xbox tarafında konsol fiyatları açıklandı. Ve elbette rakamlar hiç iç açıcı değil. Hal öyle olunca canım çok sıkıldı. Çünkü şu dünyada en sevdiğim şey olan oyun artık bir lüks ve bunun en büyük nedenlerinden biri si****** vergileri. Şimdi merak ediyorum siz halinizden memnun musunuz? Elinize bir şans geçseydi hala Türk olmak ister miydiniz?(bundan yüzyıl önceyi düşünmeyin doğduğunuz tarihte yine doğucaksınız tek fark ırkınızı belirlemek) Şahsen ben artık Türk olmak istemezdim(HAKKIMDA NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ UMURUMDA DEĞİL)
Şu dünyada en sevdiği şey oyun olan birisini Türkiye ne yapsın? Git başka ülkeye Türkiyeye sövene kadar. Git de yaşayabiliyor musun gör bakalım. Hiç yurt dışına çıkmamış veletleri yurt dışını abarta abarta anlatması seni de etkilemiş galiba.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
ateşi körükledim diyen sen değilmiydin? hem suçlu hem güçlü.
Bence ateşi bu körükledi soldan 2 devlet yana git bakalımbu orda çocukların cep hrçlığı falan

1600186751193.png

• Beğen
Reaksiyonlar: Muri

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
Bence ateşi bu körükledi soldan 2 devlet yana git bakalımbu orda çocukların cep hrçlığı falan

Alıntıyı görüntüle
e aynen öyle hocam bende aynısını diyorum da arkadaş türklükten istemiyorsa türk olmasın tutan yok zaten :) bu euro dolar durumu akar gider taa ki farklı bi yönetim gelirde onları görürsek de cok zor gibi artık.Uzun yıllar isteyecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
bundan 3-4 yıl önce dolar 3 dü şuan 7.50 bence bu kadarı yeterli.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
ülkemin durumu kötü ise cıkar giderim benim hayatım bu.Ama mustafa kemalin kurdugu bu ülkenin ve ne savaşlar vererek alınan toprakları ve türklügünü unutmamak gerek.Ha ülke cok kötü durumdaysa ben niye cok kötü durumda olayım ki cıkar giderim? halk savaştı diyecek güzel insan o dönemle bu dönem farklı.
ayn türk oldu
Şu dünyada en sevdiği şey oyun olan birisini Türkiye ne yapsın? Git başka ülkeye Türkiyeye sövene kadar. Git de yaşayabiliyor musun gör bakalım. Hiç yurt dışına çıkmamış veletleri yurt dışını abarta abarta anlatması seni de etkilemiş galiba.
dostum yurt dışına 1 defa çıktım yalan yok almanya türkiyeden daha güzel ekonomik yani fiyatlar olarak

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Hem tartışma yaşanması muhtemel bir konu açıyorsun sonra millete laf ediyosun o zaman açmayacaksın böyle konu.
Adam bana cahilsin dedi biliyosun değil mi? bu ne zamandan beri uygun bir tartışma ortamı?

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,662
İsim
Heath Ledger
ayn türk oldu

dostum yurt dışına 1 defa çıktım yalan yok almanya türkiyeden daha güzel ekonomik yani fiyatlar olarak
Ekonomiye lafım yok. Ekonomisi daha iyi olabilir. Git yaşa bakayım ne oluyor. Ben onu diyorum. Her şey oyun konsolu almak değil, son model telefon - araba almak değil, bunu algılamak beyin ister. Bazıları beyni olmadığını herkese ilan ediyor

LahmatsuDcr

80+ Silver
Türk olmak çok iyi bir şey ama Türkiye'de yaşamak çok kötü. Bu kadar köklü bir tarihe sahibiz Türklüğü başka bir şeye değişmezdim.

Venomx123

80+
Türk olmaktan gurur duyuyorum. Ama ülkenin çoğu insanından nefret ediyorum özellikle şu yeni nesilden. Çoğunun umrunda değil ülkenin durumundan. Çoğu kişi gerçeği görmektense onlara anlatılanı inanmayı seçiyorlar. Kimse bir şey araştırmak istemiyor herkes kendi halinde takılıyor bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasındalar. Ondan sonrada ağlayıp sızlanıyorlar hiç bir şey alamıyoruz hüü babam bana pc almıyor şu kıyafet çok pahalı kaderimden nefret ediyorum vs vs. Sorsan ülke çok iyi durumda yollar yapılıyor, hastaneler yapılıyor, köprü yapılıyor... Ama bir düşün bakalım niye herkes bu durumda? Niye herkes sıkıntı çekiyor? Oyundaki oyunculardan bile toxic bir nesil var şu an bende bu nesildenim ama nedense diğerlerine karşı görüşlerim farklı.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Evet etkisiz işte o yüzden türk olmak gurur duyulacak bir şey değil eğer çok iyi bir vatanın varsa (ya da bunu düşünüyorsan) gurur duyarsın türk olmakla ama o vatan yok işte
Görüyorsun değil mi? ADAM SİYAH AFRİKALI ama ADam amerikada normalde fakir avlanarak yemek yemesi lazım ama amerikada yaşıyor adam şimdi ırk değiştirip kızıl dereli mi oluyor orada doğdu diye git sözlükten bak ırka https://tr.wikipedia.org/wiki/Irk

tutturudun

80+ Bronze
ne demek ne anlamı kaldı mesela almanyada yaşayan bir türk artık türk değilmidir artık türk sayılmıyormu ben türk olsam amerikaya gitsem mesela orda gene türk davranışlarımı yapıcam birisi türkiyede yaşmadığı türk olmiyacağı anlamına gelmiyor
kardeşim senin bahsettiğin şey "Türk kültürü" bizim bahsettiğimiz şey sadece damarlarımızda dolaşan kanın yapısı etnik köken

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Görende tek zam ve pahlı şeyler oyun dünyasında. Hocam sende biraz dışarı çık bi piyasayı gözlemle. Millet kan ağlıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,543
Üyeler
166,947
Son üye
batın000
Top Bottom