Neler Yeni

Türk olmaktan memnun musunuz?

Türk olmaktan memnun musunuz?

• Oy kullanan toplam üye
    165

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
adam oldum ben adam ailem calıştı zamanında kötü durumlarda yaşadım.sen adam olamayıp zırlıyorsan banane? ülkemin tüm kotuluklerini söylüyorum efsane demiyorum zaten cıkılmalı diyorum iyi değil durumu diyorum. Arkadaş ne anlasın?
Mesaj otomatik birleştirildi:

açıkca görüp türklügümden gurur duyuyorum. şuanda türk olmam bu zamanı kapsamaz.bu zamanki kötü durumu kapsamaz.
Bu adamlıksa ben adam olmak istemiyorum hocam. Çünkü sabahtan beri benim fikirlerime hakaret ediyosunuz ve bunu ilk siz başlattınız.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
sen öyle düşünüyor olabilirsin o senin tercihin fakat bana en başta doğucağım zaman bu seçenek çıksaydı gene türk olmak isterdim fakat türkiyede yaşamak istemezdim
O zaman ne anlamı kaldı türk olmanın aynı devletde yaşasak tüm dünya ile eşitiz bir üstünlüğümüz falan yok yani ama şimdi türk olarak çoğu türk gibi tr de yaşıyorsun ve çoğu milletle de eşit değiliz.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Türk olmaktan da Türkiye'de yaşamaktan da çok memnunum.
Bak bu iyi bir cevap eğer memmnunsanız kimse bir şey diyemez ama türk olmak çko iyi türkiye çko kötü ühü ler çok yapmacık

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
ayn almanya norveç yada japonya çok daha iyi olabilirdi
ülkemin durumu kötü ise cıkar giderim benim hayatım bu.Ama mustafa kemalin kurdugu bu ülkenin ve ne savaşlar vererek alınan toprakları ve türklügünü unutmamak gerek.Ha ülke cok kötü durumdaysa ben niye cok kötü durumda olayım ki cıkar giderim? halk savaştı diyecek güzel insan o dönemle bu dönem farklı.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
evet hocam evet.bu arkadaşlar ne dedigini farkında değil.kötüleyecek yer arıyorlar.
aynen bu türk olursan illaha türkiyede yaşayacaksın değil ben türk olmayı seviyorum türk olmaktan gurur duyuyorum fakat türkiyede yaşamayı sevmiyorum bende mesela 1500 dolar a rtx li sistem toplamak isterim fakat olmayayınca olmuyor fakat bana sunsalar türkiyede yaşamak istermisiniz diye istemem fakat türk olmayı gene isterim

• Beğen
Reaksiyonlar: Muri

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Arkadaşlar Xbox tarafında konsol fiyatları açıklandı. Ve elbette rakamlar hiç iç açıcı değil. Hal öyle olunca canım çok sıkıldı. Çünkü şu dünyada en sevdiğim şey olan oyun artık bir lüks ve bunun en büyük nedenlerinden biri si****** vergileri. Şimdi merak ediyorum siz halinizden memnun musunuz? Elinize bir şans geçseydi hala Türk olmak ister miydiniz?(bundan yüzyıl önceyi düşünmeyin doğduğunuz tarihte yine doğucaksınız tek fark ırkınızı belirlemek) Şahsen ben artık Türk olmak istemezdim(HAKKIMDA NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ UMURUMDA DEĞİL)
Türk olmaktan sonuna kadar gurur duyuyorum. O asil Türk kanının içimde dolaşması beni yüceltiyor gibi. Lakin bu ülke de asla asla asla ama aslaaa durmak istemezdim çünkü 18 yılda ülkenin içinden geçtiler. Allah belalarını versin hakkım haram zıkkım zehir olsun.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
ilk mesajımda sadece etnik kökenin etkisiz olduğundan bahsetmiştim ama :D
Evet etkisiz işte o yüzden türk olmak gurur duyulacak bir şey değil eğer çok iyi bir vatanın varsa (ya da bunu düşünüyorsan) gurur duyarsın türk olmakla ama o vatan yok işte

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
Bu adamlıksa ben adam olmak istemiyorum hocam. Çünkü sabahtan beri benim fikirlerime hakaret ediyosunuz ve bunu ilk siz başlattınız.
ateşi körükledim diyen sen değilmiydin? hem suçlu hem güçlü.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
O zaman ne anlamı kaldı türk olmanın aynı devletde yaşasak tüm dünya ile eşitiz bir üstünlüğümüz falan yok yani ama şimdi türk olarak çoğu türk gibi tr de yaşıyorsun ve çoğu milletle de eşit değiliz.
ne demek ne anlamı kaldı mesela almanyada yaşayan bir türk artık türk değilmidir artık türk sayılmıyormu ben türk olsam amerikaya gitsem mesela orda gene türk davranışlarımı yapıcam birisi türkiyede yaşmadığı türk olmiyacağı anlamına gelmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,514
Üyeler
166,941
Son üye
bugra gune
Top Bottom