Neler Yeni

Türk olmaktan memnun musunuz?

Türk olmaktan memnun musunuz?

• Oy kullanan toplam üye
    165

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
Ya kardeşim cidden konuyu terk edermisin. Ben hala türk olup amerikada ingilterede veya bir başka ülkede nasıl yaşıycan daha onu anlamış değilim.
işte diyorum ya cahilsin diye üniversite okumayıp bir şey yapmayıp amerikaya garson olarak giden cok adam var onları alırlarmı sanıyorsun :) anlamamaya devam et anlaşılan sana anlamak yaramıyor.

Koray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Koray A.
Türk olmaktan gurur duyan fakat Türkiye'de yaşamaktan nefret eden bir nesil yetiştirdiler.

• Beğen
Reaksiyonlar: Muri

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Hocam etnik kökenin bir faydası veya zararı yoktur
Totale baktığında vardır ben türk doğunca türk devleti iğrenç bir durumdaysa türk devleti halkını bildiğin soyuyorsa açlık sınırının altında maaş veriyorsa türk olunca başka ülkelerden zorlukla vize alıyorsam paramın bir değeri yoksa evet türk olmak o kadar da iyi değil ve memmun da değilim.

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
işte diyorum ya cahilsin diye üniversite okumayıp bir şey yapmayıp amerikaya garson olarak giden cok adam var onları alırlarmı sanıyorsun :) anlamamaya devam et anlaşılan sana anlamak yaramıyor.
Tama kardaşim sen bu ülkede tekılmaya devam et zaten birbirimize sövsekte dövsekte hala türküz vbe türkiye de yaşıyoruz. Ama ben ikinci bir şansım olsa kesinlikle türk olmak istmezdim.

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar Xbox tarafında konsol fiyatları açıklandı. Ve elbette rakamlar hiç iç açıcı değil. Hal öyle olunca canım çok sıkıldı. Çünkü şu dünyada en sevdiğim şey olan oyun artık bir lüks ve bunun en büyük nedenlerinden biri si****** vergileri. Şimdi merak ediyorum siz halinizden memnun musunuz? Elinize bir şans geçseydi hala Türk olmak ister miydiniz?(bundan yüzyıl önceyi düşünmeyin doğduğunuz tarihte yine doğucaksınız tek fark ırkınızı belirlemek) Şahsen ben artık Türk olmak istemezdim(HAKKIMDA NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ UMURUMDA DEĞİL)
Türk olmaktan memnunum fakat Türkiye de yaşamaktan memnun değilim

Batuhan5356

80+ Silver
Arkadaşlar Xbox tarafında konsol fiyatları açıklandı. Ve elbette rakamlar hiç iç açıcı değil. Hal öyle olunca canım çok sıkıldı. Çünkü şu dünyada en sevdiğim şey olan oyun artık bir lüks ve bunun en büyük nedenlerinden biri si****** vergileri. Şimdi merak ediyorum siz halinizden memnun musunuz? Elinize bir şans geçseydi hala Türk olmak ister miydiniz?(bundan yüzyıl önceyi düşünmeyin doğduğunuz tarihte yine doğucaksınız tek fark ırkınızı belirlemek) Şahsen ben artık Türk olmak istemezdim(HAKKIMDA NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ UMURUMDA DEĞİL)
Türk olup isviçrede yaşamak isterdim türk olmak güzel bir şey ama ekonomik sorunlardan dolayı zor türkiyede yaşamak

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Senin deyimine göre Avrupa ülkelerinde Türk olarak doğulamıyor, ben bunu çıkardım bu cümlenden ve aşırı saçma
Büyük ihtimalle ve en büyük etki kelimelerini kullandım. Tabi ki de avrupada da doğabilirsin ama türksen türkiyede doğma ihtimalın çok çok daha fazla.

Top Bottom