Neler Yeni

Türk olmaktan memnun musunuz?

Türk olmaktan memnun musunuz?

• Oy kullanan toplam üye
    165

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
Kardaşim öyle yazdım çünkü senin gibi bazı tipler sırf konudan dahi rahatsız olup beni rahatsız edicekler. Şunu artık kabul edin TÜRKİYE GELİŞMİYOR GERİLİYOR.
e evet bende onu kabul ediyorum zaten? okuma yazman yokmu? bunun türklügünle alakası yok diyorum ha türk olmak istemiyorsan sıkıntı yok başka ülkede yaşarım diyorum bu seferde sen turksun diye başka ülkedesin diyorsun ne bu cahiliyet :))
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çoğu kişi Türk olduğum için memnunun diyor ama Türkiyeden memnun değilim diyor acaba neden?
e anlatıyoruz ya zaten.

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ya Türk olmakta hiç bir sıkıntı yokta Türkiye'de doğmak istemezdim ben açıkçası.

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Çoğu kişi Türk olduğum için memnunun diyor ama Türkiyeden memnun değilim diyor acaba neden?
Çünkü ırkın sadece ismden ibaret olduğunu sanıyorlar oysa burada yaşamalarını da ırkları belirledi bu toprak mükemmel bir şekilde dağılmış ırklardan oluşan bir yer değil altın oranda farklı milletlerden yok genelde türkler var ve türksen büyük ihtimalle burada doğuyorsun.

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
Baştaki insan kimin emir kulu?

Bilmiyorum hocam barutu biraz ateşlemiş olabilirim. :) :)
kendisinin mi bu hale getirdigini sanıyorsunuz? eskilerde kalmışsınız biraz.araştırın hocam araştırın okuyun önce sonra gelip bağırın burda.barutu ateşleyip sinirimi bozmayın demek de ilginçmış : )

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
e evet bende onu kabul ediyorum zaten? okuma yazman yokmu? bunun türklügünle alakası yok diyorum ha türk olmak istemiyorsan sıkıntı yok başka ülkede yaşarım diyorum bu seferde sen turksun diye başka ülkedesin diyorsun ne bu cahiliyet :))

e anlatıyoruz ya zaten.
Türk olarak başka ülkede nasıl yaşıyacaksın pardonda. Oyunlarda dahi bize bir sürü ırkçılık mesajları yağıyor.

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
Çünkü ırkın sadece ismden ibaret olduğunu sanıyorlar oysa burada yaşamalarını da ırkları belirledi bu toprak mükemmel bir şekilde dağılmış ırklardan oluşan bir yer değil altın oranda farklı milletlerden yok genelde türkler var ve türksen büyük ihtimalle burada doğuyorsun.
Doğdugum zaman eskilerde ülke şuanki halinden iyidi? 3-4 önce dolar 3 dü .D daha fazla konuşmasak.

Poyraz Efendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Ender Kaynarca
Bu arkadaşın amacı yaşam şartını ölçmek değildi arkaşin kod adi #10394 adli mit gorevlisi amaci donanim arsivi forumdaki fedöcu hayinlari bulmakti yakalandiniz oglum hahaha

tutturudun

80+ Bronze
Hocam etnik kökenin bir faydası veya zararı yoktur

• Beğen
Reaksiyonlar: Muri

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
Türk olarak başka ülkede nasıl yaşıyacaksın pardonda. Oyunlarda dahi bize bir sürü ırkçılık mesajları yağıyor.
sen gerçekten cahilsin yanlış anlama sana kötü bir laf etmiyorum cahilsen biraz bilgilenmelisin.

ne yapayım türküm diye ağlayayım mı? adam ol büyü çık ülkenden :)

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
kendisinin mi bu hale getirdigini sanıyorsunuz? eskilerde kalmışsınız biraz.araştırın hocam araştırın okuyun önce sonra gelip bağırın burda.barutu ateşleyip sinirimi bozmayın demek de ilginçmış : )
Ya kardeşim cidden konuyu terk edermisin. Ben hala türk olup amerikada ingilterede veya bir başka ülkede nasıl yaşıycan daha onu anlamış değilim.

Top Bottom