ben yükledim beğenmedim sildimsabotaj oyununu oynayan var mı nasıldır
kitlesi nasıl
değer mi zaman vermeye
ona göre pozitif yorumlar gelirse indirip başlayacağım da sizden de öneri almak istedim
şimdiden teşekkürler
lo o nası imza sheeeshsabotaj oyununu oynayan var mı nasıldır
kitlesi nasıl
değer mi zaman vermeye
ona göre pozitif yorumlar gelirse indirip başlayacağım da sizden de öneri almak istedim
şimdiden teşekkürler
ben yüklemiştim sonra sildim cs nin kopyası gibi bir şey ve silahların tepmeleri çok kötü silah sıktığın yere gidiyorsabotaj oyununu oynayan var mı nasıldır
kitlesi nasıl
değer mi zaman vermeye
şimdiden teşekkürler
Oynadım cidden sardı, beğendim.sabotaj oyununu oynayan var mı nasıldır
kitlesi nasıl
değer mi zaman vermeye
şimdiden teşekkürler
ben kulüp açıcam beter ali karakterin svenelr kuluübüben de oynasaydım öyle olurdu herhalde
Mesaj otomatik birleştirildi:
nesi var bre (özlü söz işte)
dene diyosun anladım peki şimdi devam ediyor musunOynadım cidden sardı, beğendim.
Zula yerine tercih ederim, yaklaşık 1 hafta oynadım.
Oyun bana güzel deneyim yaşattı, dene derim.
Ben pek böyle rekabetçi oyun oynamam, denemek için indirmiştim bir ara oynadım geçti.dene diyosun anladım peki şimdi devam ediyor musun
sabotaj oyununu oynayan var mı nasıldır
kitlesi nasıl
değer mi zaman vermeye
şimdiden teşekkürler
saol yorumlar içinBen pek böyle rekabetçi oyun oynamam, denemek için indirmiştim bir ara oynadım geçti.
ak de düz aşşa mı eğiriyonÇok ama çok saçma
En fazla sekmesi gereken silahlar en az sekiyor
Optimizasyon sorunları var.sabotaj oyununu oynayan var mı nasıldır
kitlesi nasıl
değer mi zaman vermeye
şimdiden teşekkürler